MoM173 Kızlar diş etim çok kanıyor iltihap yapıcam galiba Boğazlarım kötü olmaya başladı antibiyotik verir doktor kullanan varmı geçiyor mu
Edaeymen MoM173 canim bende dislerim ve dis etlerim hep iltihaplanmisti 17 haftalık gebeydim doktor 375lik antibiyotik verdi ve hic etki etmedi daha yükseğini veremem dedi maalesef sürekli karanfil yagi tuzlu su bol bol kanatarak fircaliyorum
alyaninannesi2 MoM173 ay benimde kanıyor ya bide ara da bir şişiyor ilaç vermezler diye gitmedim. Son 40 45 günüm artık sonra bakarım diyorum. Günde 2 3 yıkıyorum başka çare yok
Melikemreclk MoM173 ben dişçiye bile gidemiyorum dış dolgum.dustu dişçi doğurduktan sonra yaparız dedi
Simgeyuca Melikemreclk benim de dolgum düştü geçiçi yapıldı o da tekrar düşüyor ama yaptıracam çok kötü sızlıyor sizde nasıl
Melikemreclk Simgeyuca daha dün düştü benim diş ipi kullanirken sallaniodu disci acelesi yok dedi şimdi yapamam dedi
Aysun1981 benimde kötü oldu. paradontax otel fırça macun ve gargara aldım ve düzenli kullandım da biraz düzeldi. Günde 2 defa bakım yaptım, biraz mide bulandırıyor ama yapacak birşey yok.
mylittlelamb MoM173 benim de çok fena oldular günde 2 kere fırçalıyorum her fırçaladığımda çok fazla kanıyor ki hamilelik öncesinde inanılmaz sağlıklılardı hiç kalmadığını bilmezdim. İlk defa hamilelikte karşılaştım dişeti kanamasıyla. Sık dişini bence canım ben hamilelikten sonra düzeleceğini düşünüyorum 🙏🏻