Tgbergll Detaylı ultrason hemen aynı gün sonuçlanıyor mu yani normal ultrason muayenesi gibi o an gördüğünü mü yorumluyorlar yoksa herhangi bir test felan yapılıp sonuçlar için başka bir yere yönlendirme yapılıyor mu nasıl bir işlem yapılıyor tarih yaklaştıkça merak ve heyecan arttı bizde 🤔
Boncugummmm Tgbergll aynı bnde öyleyim 2 hafta sonra detaylı ultrasyon hayrlı sonuclar alırz ınsllah🌺
Berrycherry Tgbergll aynı gün, gördüğü an yorumluyor🥰 Sadece kullandığı ultrason cihazı daha detaylı ölçümler yapıyor, daha çok ayrıntı, uzun uzun bakılıyor. Tüm organlar tek tek inceleniyor mesela😊 Farklı bişey değil aslında
Ftmarc Tgbergll normal ultrason bebeğin bütün organlarına uzuvlarına bakılıyor normal veya sıkıntılı mı diye ne görülürse söylüyorlar pc den çıktı veriliyor doktora gösteriyorsun bi yere gönderme falan yapmıyorlar diye biliyorum benm o şekilde olmuştu canım devlet hastanesinde 🌺
Ezgileta Tgbergll hiç bı yere yönlendirme yok normal ultrasonda 5 dk bakiyolarsa bunda 25 dakika bakiyo gibi düşünebilirsin ☺️
Tgbergll Ay sevindim teşekkür ederim içim rahatladı yine bir sürü test felan olacak diye stres yapmıştım boşunaymış 😅 inşallah hepimiz hayırlı haberler alıp sağlıkla kucaklarız miniklerimizi 🐣
mekutlu12 Tgbergll kendi doktorun da yapabilir veya perinatologa yönlendirebilir. Her zamanki gibi ultrasonla bebeği inceleyip her ayrıntısını not alıp rapor çıkarıyo. Benimkisi perinatologa gönderdi bende bebişimin her yerini görücem diye çok heyecanlı gitmiştim ama doktor bana ekranı bile çevirmedi kendisi de ayrıntılı inceleyip benim anlamadığım bi dilde raporu yazdırdı ben hiç orda yokmuşum gibiydi. 😅 Ben hiç bir şey görmedim de bilgilendirmedi de biraz hayal kırıklığı oldu yani. Kendi doktoruma raporu gösterdiğimde bi sıkıntı olmadığını her şeyin yolunda olduğunu söyledi o kadar 🤷🏼♀️