TugceTekin123 Uyuyamıyorum artık sağa sola döneniyorum yatamıyorum nasıl uyuya kaldığımı bilmiyorum :( iyice ağırlaştım bebek çok aşağıda sanki karnım bacaklarımın arasında benim gibi olanlar var mı
evlatkokusu0806 TugceTekin123 sağlıkla gelsin yavrucak çoğu kişi sizin haftalarda uyuyamıyor diye okuyorum ben yeniyim ama bende sağ sola dönüyorum ama sanki 40 haftalıkmışım gibi ağır ağır dönüyorum uyku zaten öğlene kadar uyuyorum sanırım o yüzden gece geç yatıyorum
Mnkfslyem TugceTekin123 aynı gündeyiz bende aynı anlattığın gibiyim yalnız değilsin canım birde mide yanması ekle yanlarına ve nefes darlığı 😭😭 son 14 günüm Allahın izniyle 18 Kasımda doğumum
Sulegorkemakyol TugceTekin123 36+3 haftayım sağdan sola dönemiyorum kalça kemiklerim çok ağrıyor dönerken karnım kasılıyor uyku zaten yok sadece (erken doğum riskim olduğu için) kullandım ilaçlar tansiyon düşüyor ona bağlı olarak uyku değilde bayılmak diyelim ona günde 2-3 defa öyle oluyorum yarım sattle 1 saat arası öğle olunca uyuyorum o kadar
Merveelisa TugceTekin123 bende 36+5 im gece üç dörtte anca uyuyabiliyorum dön dön ağrılar uyurken kramplar maf oldu bacaklarım sürekli çise kalkmalar bebekte hep gogusumde baskı yapıyor nefesim daralıyor gece gündüz cam kapı açıyorum Allah’ım sabır ver 🙄🤣
TugceTekin123 evlatkokusu0806 hayırlısıyla bi doğsa canım kaç haftalıksın sen benim bu ikinci hamileliğim uykusuzluğa alışmışım :(
TugceTekin123 Mnkfslyem sezeryanmısın canım sen aynı gün olup 14 günün nasıl kaldı :/ benım mide yanmam yok ama resmen bebeği çok aşağıda hissediyorum göğsümün altı bomboş
Mnkfslyem TugceTekin123 evet sezaryen olucak benim 1 hafta önce olucak zaten bebiş ilk günden beri 17 gün önde gelişim konusunda öyle uygun gördü doktorum da bende öyle istiyordum zaten 🤗
Mnkfslyem TugceTekin123 benimde doğum pozisyonunda bebek 1 aydır falan ama ben kasıkta da göğüs altında da çok hissediyorum aşağa mı indi kanala mı girdi öyle bilet diyolar ya belki senin öyle olmuştur Allah kolaylık versin inşallah hepimize
TugceTekin123 Sulegorkemakyol erken doğum riskiniz mi var Allah yardımcınız olsun ben kan ilacını da kullanmıyorum bayadır ihmal ettim diyelim benımde çok aşağıda kasıklarıma baskı yapıyor sanki alt tarafım çıkacakmış gibi
TugceTekin123 Merveelisa ah o çişe kalkmaları hiç söylemiyorum 😀 yani böyle bişey olamaz sürekli bi insan kalkıp gider mi 😃 benımki çok aşağıda nefesim daralıyor ama son zamanlar ondan sanırım
Sulegorkemakyol TugceTekin123 on hissi hiç saymıyorum bile bide aşırı hareketli bir bebek hiç durmuyor yerinde sürekli dönüyor tekme falan atıyor elleriyle resmen gerneşiyor dışardan bile belli oluyor son 1 hafta benim inşallah cuma günü tam net belli olucak sezeryan günüm doktorum kabul ederse 11 kasım tarihini sunucam doktoruma
TugceTekin123 Zhra4242 bi yerde toplanıp sertleşiyor ben çok korkmuştum sorun mu var diye ilk hamileliğimde çok fazla yürüyordum annem çok kızardı ama
TugceTekin123 Sulegorkemakyol maşallah benımde öyle benımde normal doğum oldu ilk bakalım bu be zaman gelirse