Nidanurfirat Ben decavit kullanıyordum hamileliğim başından beri ama yaklaşık bir aydır içmiyorum ve bu ay bebişim az kilo almış. Sizce o ilaca yeniden başlamalı mıyım? O bebepe kilo aldırır mı yani? Doktorum sana çok kilo yaptıgını hissedersen bırak sürekli vitamin içmek zorunda değilsin dedi de neyapsam bilemedim
gonulcelen Nidanurfirat Demir dışında hiç ilaç kullanmıyorum. Elevit decavit demirle benzeşen bir ilaç mı tam emin değilim. Gelişimimz gayet iyiydi bakalım bu ay nasıl olacak 🤗
Glitter Nidanurfirat ben de multivitamin kullaniyorum ve demir hapi ayrica. Doktorum doguma kadar devam edeceksin dedi
SelinUzun Nidanurfirat bende 3. Ayımdan beri kullanıyorum ama ilaç kilo aldırmıyo yani belki ben 6. Aydan sonra kusmaya başladım ondan kaynaklı olabilir ama doktor bitek bizim için değil bebek için de veriyo o ilacı vitamin sonuçta bence kullan ilacını
Tqce- Nidanurfirat bana çok kilo yaptı 37 haftamdayım 20 kilo aldım 67 kilo oldum . Bence yediğin besinlerde bütün vitaminler mevcut düzenli beslenirsen gerek yok diye düşünüyorum
Bizartik5kisiyiz Ben dr verdiğinden beri iciyorum. 36+5 olduk. Gelismemiz gayet iyi. Bende toplam 14 kg aldim. Kilo alicam diye vitamin ilacini kesmek cok mantiksiz. Madem kilo yapiyor drunuz değişseydi vitamininizi.
ummucan Ben hiç ama hiç kullanmadım decavit ve türevlerini çünkü aşırı yan etki yasadm çok şükür bebegm haftasiyla uyumlu gidiyor bir problem yok doğduktan sonra pişmanlık yaşamam insallah
Nidanurfirat Ben demir ilacı kullanıyorum zaten onu bırakmadım devam ona. Ama decaviti bıraktım. Toplamda 13 kilo aldım 35 haftalığım şuan. Çok mu az mı bilemiyorum ama ilacı bırakmamın etkisi var mıdır diye düşündüm. Bebeğim haftasıyla uyumla ama bana az kilo almış gibi geldi. Çünkü bundan önce hep haftasından önde gidiyordu