Samiye SumsavMah 2.ci oğlum olacak minnak minnacık hareketleri başladı ama aşağı vuruyor bu kerata:)) 10 kasımda kontrolüm var merak icindeyimmmm:))
Defne74 SumsavMah iyiyiz çok şükür tek sorunum var uyku hiç yataktan çıkmak istemiyırum cinsiyet bilmiyorum bugün netleşir inşallah 22 haftayım
ezk210718 SumsavMah 19+3 haftadayiz ikinci gebeligim bir oğlum var bu kız olacak insallah👼🏻 Hissediyorm ama hep çok altlarda sanki çıkacak gibi. Mart sonuna doğum görünüyor zaman hic geçmiyor😒
Azizaslan Bebiş iyi çok şükür cinsiyeti erkek ama son 3 haftadır mide yanmam var süt içmeden geçmiyor senin nasıl 😅
Aysun1981 haftadayız, erkek bebiş 🧿 16. haftadan beri hissediyorum, iyicene arttı artık 😍 15 Kasım da kontrol var. Zaman geçmiyor gibi, daha çokkkkkk var Mart’a 🥺
1oguzannesi Zaman hiç geçmiyor gibi çabucak 30 Lara yol almak istiyorum 🤦 20+4 haftadayız cinsiyet erkek 💙 Kasık ağrısı falan idare ediyoruz 😑 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize 🤱
uzumcekirdegi ezk210718 aynı zamandayız ☺️ Gerçekten hiç zaman geçmiyor. Benim de bir kızım olacak inşallah ☺️
ezk210718 uzumcekirdegi masallah ya insallah sagsalim kavusuruz hepimiz🤲🏻🥰 Benim de rahmimde kasilmalar var karnmda sancı oluyor magnorm faydali oluyor mu acaba kullansam?
atlasinannesiii 19+0 Mart sonu annesiyim oğlum olacak inşallah 😍 pıt pıt durmuyor yerinde sürekli tekme atıyor özellikle tatlı yediğimde
Evaa1 21+2 olduk oğlumla👶🏻 Günaydın kızlarr 🦋 Dün detaylı ultrasona girdik şükür bi sıkıntı çıkmadı. Hareketlerini pıt pıt hissediyorum. Miğde yanmam var aşırı birde bacak çekilmesi sızlaması yeni başladı bunlar nası geçer bilmiyorum😔
uzumcekirdegi Evaa1 ağrı sebepleri genelde magnezyum eksikliğimden oluyor diye biliyorum. İlaç kullanmıyorsanız bile günde bi tane maden suyu içmeye çalışın ☺️
Evaa1 uzumcekirdegi magnezyum maden suyu bidemuz yiyorum hergün zerre azalmıyo daha uykumdan uyandırıyo
uzumcekirdegi Evaa1 ödem mi var acaba bacağınızda o da çekilme yapabilir. Emin değilim tabii. Bunlar sadece tahmin
SekerAnne SumsavMah biz de 21.haftalık olduk bugün iki gündür karın ağrım vardı kontrole gittim sorun yokmuş cumartesi günü ayrıntılıya gireceğim, bir oğlum var 3 buçuk yaşında kızımız olacak☺️ 16. Haftadan beri hissediyorum 🧸🌼
uzumcekirdegi ezk210718 hiç bilemiyorum. Geçmeyen bir sancıysa doktorunuza sorun ama ara ara kısa süreliyse önemli olmuyor yatarken genelde yön değiştirince kayboluyor kasılmalar
Evrim1906 SumsavMah 15+5im henüz cinsiyeti belli değil bazen mide yanması oluyor maden suyu içince geçiyor 12 buçuk aylık oğlum var o biraz yoruyor beni o uyuduğu zaman uyumak istiyorum.