ebrar6036 Kızlar 1 hafta sonra ilk defa gidicem gittiğimde 19+4 haftalık hamile olmuş olucam ne yapılıyor ekran renklimi oluyor bebeğin yüzünü felan görebiliyormuyum daha başka neler yapılıyorsa bilgilendirirmisiniz? Bu arada çam ve sakura da randevum 😊
MiniMiniKus ebrar6036 Ekran renkli değil siyah beyaz ve hiçbir şey anlamıyorsunuz doktor özellikle göstermediği sürece ki sizin erken zaten hafta ben 24 de falan gitmiştim Renkli fotograf veriyor eger bebişin pozisyonu uygunsa Onun dısında tüm iç organlarına bakılıyor el ayak parmaklarına kadar sayılıyor not tutuluyor ve sizi kağıtlar ve cd eşliğinde bilgilendirme yapıp yolluyorlar İnşallah güzel geçer ❣️
Papatya-Kokusu ebrar6036 Ben oraya 14 haftalıkken gittim perinatoloji detaylı usg baktı siyah beyaz verdi bebeği göremedim pek zaten ekran doktora dönüktü
Halime0638 ebrar6036 bebeğin tüm herşeyine bakılıyor bütün organlara damarlara kalp odaciklarina beyin de bulunmasi gerkenlere yani bebekle aklina gelebilcek en ufak detaya bakılıyor gittiğin hastaneyi bilmiyorum bazi devletlerde renkli göstermiyorlar özel se eger görürsün doktor cok önemli ben devlette randevu olmadigi icin ozele gittim doktorum bebegim poz versin diye uğraştı fotoğraflarini verdi bana gittigin hastane ve doktorun iyiyse kesin mükemmel sekilde görürsün cok heyecanlı oluyor
Rabiasaglam A dan Z ye bebeğin herşeyine bakıyorlar canım beyin içine kadar böbreklerine ciğerlerine kalbine detaylı işte 😊 evet ultrosyon görüntülerinide renkli alıcaksın
ebrar6036 Papatya-Kokusu verdiği kağıtta mı siyah beyazdı? Acaba görmek istiyorum desem ekranı bana çevirirmi o hastanede bazı doktorlar çok ters oluyor. Bide hangi doktora gittiniz ismini hatırlıyormusunuz
ebrar6036 Papatya-Kokusu bide o hastanenin bi Prinatoloji doktorunun instagramına bakmıştım renkli ultrasonla bebek resimleri vardı
ebrar6036 Halime0638 özele gitmeyi çok isterdim ama malum şuan fiyatlar çok pahalı teşekkür ederim bu arada 😊
Papatya-Kokusu ebrar6036 Emrah beydi ama başka bir kdın baktı zaten doktor denk gelirse mucize devlette asistandı büyük ihtimal
Papatya-Kokusu ebrar6036 Instagram hesapları olanları bende gördüm bi bana denk gelmiyor heralde hastaneye gidince zaten bir dahada gitmedim özel takipliyim farklı bir sebepten detaylıya girmem gerekti para vermiyim dedim bi halta yaramadı yaptığı detaylı özelde tekrar para verdim yaptırdım ama belki size iyisi denk gelir