Sevci Canım anneler ben geçen ay covid oldum bi belirtim kalmadı iyiyim şükür ama doktorum illede test istiyor 3 dür yapıyorum ve pozitif çıkıyorum 9 aylıkta hamileyim. Nolacak şimdi anlamıyorum böyle bişey yaşayan var mı
Kbra240 Sevci benim bugün bitti karantinam nasıl yani 3 testte de tekrar pozitif mi çıktınız o nasıl oluyor ya tekrar belirtileri varmi peki ufakta olsa
Dilara0638 Sevci ağzını burnunu sirkeli suyla çalkala öyle test ver bazen ölü hücreler kalınca onlarda pozitif çıkmasına sebep olabiliyormuş
Bademd Sevci bir aydır kovidim gecen hafta malesef bebegimi kaybettim kan sulandirici kullanmadigim için pihti atmis gerekirse bunu soyleyin doktorunuza kan sulandirici versin mutlaka kullanin allahm esirgesin sizleri
Deletedmom154 Sevci covid vucuttan çabuk gitmiyor diye biliyorum.Benimde karantinam bittiginde birdaha verdigimde pozitif cikmisti ama geçirdiğim virusle ayni olduğu için kimseye bulaşmaz demişlerdi.
Saaki Ben şimdi bir şey yazardım ama linç tayfa ile uğraşmak istemiyorum.. Allah şifa versin , kısaca farklı hastenelerde ve hatta özelde yaptırıyorsanız devlet hastanesinde de test yaptırın 🌸
Sevci Saaki zaten üniversite hastanesinde takipliydim 2 testimi orda birinide dün devlette yaptırdım nerde doğurucam anlamıyorum artık hes kodum risksiz ama takipli olduğum üniversite hastanesi haftalardır negatifi görmeden asla bakmam diyor bebeko evde doğacak bu gidişle 😔
Sevci Dilara0638 ya evet duymuştum bunu dün bende öyle yaptım reflüm olmasına rağmen belli aralıklarla sirkeyle gargara yaptım burnumu yıkadım yinede pozitif çıktı
Saaki Sevci asla bakmam diye bir şey yok mümkünse şikayet edin ayrıca 10 gün karantinadan sonra test verme zorunluluğu da yok he gerçi aşılı değilseniz bu tür davranışlara maruz kalıncak gibi . Allah yardımcınız olsun 🌸
Bademd Sevci hersey normalse dogumunda normal dogum olursa soyleme ama sezeryan isterlerse mutlaka soyle kovitlilerde sezeryan oldugunda annenin bunyesi kaldirmiyor ve tekrar hastalaniyor Allah korusun anne kaybina gidebiliyor
Kbra240 Sevci Allah Allah niye pozitif çıkıyor ki acaba hiç Bi bilgim yok umarım negatif çıkarsınız hemen 🤲
Dilara0638 Sevci Allah Allah anlayamadım böyle çıkmasını bende geçirdim 2 ay kadar oldu dün test verdim doğumum yakın diye negatif çıktı benimki
Dilara0638 Sevci inşallah çünkü doğum yakın heralde negatifi görmen lazım yoksa sıkıntıya girersin doğum başlarsa
Sevci Deletedmom154 işte bende bu bilgiyi biliyorum fakat koskoca doktor bilmediği için sanırım bakmıyor ve diretiyor
Loveis16 Sevci Çok garip gerçekten ben karantinamın dolmasını bile beklemedim 10. Günü test verdim ve negatif çıktı ilk defa sizden duydum şaşkınım..
Demet_akman Sevci bende delta 11.gun bitti yarin 12.gun olacak 38+6 karantinam bitmeden gelmesin diye dua ediyorum 11gundur neler yasiyorum bi allah bi ben biliyorum kayinvalidem temasliyim onun 13 gun.en son 6 ekimde doktora gidebildim 1aydir son durumunu bilmiyorum pzt dogmazsa doktor kontrolune gidicem bakmaz mi acaba sonucta karantina surem bitiyor bulastiricik 14gun mus. Bide ben2.gun kokuyu kaybettim dunden beri koku geri geldi ama oyle cok degil bende negatife dondum galiba diye kendi kendime yorum yapiyordum