Cekuli Zeynp aaa o zaman oda tutmadı 😂😂😂 biz makası erkek baz aldık ama piskılojikmen erkek oldu çuçuum😂😂😂
Neroizm Dorasmom benim de gobegim cok erken cikti 5-6 aylik hamile gibiydim erken haftalarimda ama oglum olacak. Hormonlarin gaz birikimine sebep olmasindan oturu oluyormus o cinsiyetle alakasi yok.
Rasev Çin takvmi karbonat testi yapdim kiz yasimizi toplayinca esimizkiyle birileri burda yapiyodu neyse hepsinide kiz cikdi ama rus takvimi etrafimdakilerin laflari guzeııesmissin karnin çikmamis kesin erkekdir diyolardi ama prensesimi bekliyorum❤️
Rasev Sevdanur2 benimki doğru çikdi 1kaşik karbonata idrarini yapiyosun kopuklerse erkek kopuklenmezse kiz bende kopurmedi😁
SukranErhan Dorasmom Bizimde tuttu bebeğimizin cinsiyetini bilmediğimiz zamanlarda büyüklerimiz "Eşinde seninle birlikte kilo almaya başladı bebek kesin erkek"dediler.Valla öylede oldu.😌
Benay Burcuoztrkk bir minderin altına makas diğer minderinin altına bıçak koyuyor biri sen görmüyorsun sonra seni çağırıyorlar ikisinden birine otur diye sen makasa oturursan oğlun bıçağa oturursan kızın oluyor derler bizde böyle yapılıyor