Alnes Busraaa127 biz de 17+2 olduk kavusmak icin gün sayiyoruz ama zaman hic gecmiyo sanki, tahmini dogum tarihimiz 12 nisan 🙏🧿
Alini Mamatobe Aaa ne güzel hemşeri olmamız. Sevindim maalesef zorlu bir süreç yaşıyoruz senin iğnelerin vesaire varmış Allah yardımcın olsun canım benim inşallah güzel günleride görürüz. Bu arada hangi doktora gidiyorsun. 😇
Mamatobe Alini Umarım ikimiz içinde güzel ve kolay geçer hamileliğin diğer yarısı,görev icabı memleketimde değilim Konya’dayım, Denizli’de olmayı isterdim nasip artık sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi😇
Serapmehmet_19 elifinilki27 evet canım ben devlet hastanesinde öğrendim oğlumu, şuan 17+4 haftalığız, sen öğrenebildin mi
elifinilki27 Serapmehmet_19 Doktor en sonunda söyledi söylemicektim ama söyleyeyim bari dedi acıdım dedi çok sinirlendim
Serapmehmet_19 elifinilki27 acıdım söyliyim bari ne yaa, neyse takmayın boşverin hayırlıca sağlıklıca kucaklayın inşallah nedir cinsiyeti kız mı erkek mi❤️
Smyrayldrm Mavistez mrb cnm 2 oglum var kuzum 3. Oglum olacak hayrılısyla ınslhh 🥰 saglıkla dogusmlar senınkı ne cınsıyetkerı 🤭
Busraaa127 Mihriban_krdg Allah bağışlasın 🥰 ikinci çocuk nasip olursa bize bizde öyle oluruz galiba 😂