elifinilki27 Busraaa127 Ağrılar dışında iyi şükürler olsun 16+2ye girdik bugün normal doğum istiyorum eğzersiz yapmaya başladım şimdiden ama bakalım merakla bekliyoruz bebişimizi
Tgbergll elifinilki27 Biz devlette 12.haftada öğrendik 🐣 şuan 18+1 olduk oğluşumla çok şükür 🙏🏻 doğum da nisan başı denildi ama gün söyleyen olmadıı herkese bir tahmin yapılmış ben de bir sonraki kontrolde sorayım bari 🤔
Serapmehmet_19 elifinilki27 evet canım ben devlet hastanesinde öğrendim oğlumu, şuan 17+4 haftalığız, sen öğrenebildin mi
Busraaa127 Smyrayldrm Amin ya Rabbim sgalicakla nasip etsin bizlere 🥰 illa ki sıkıntıları da var ama çekilen cefa sefaya dönüşür insAllah. Bende gece uyuyamıyorum sağ sol her tarafım agiriyo 🤦 cinsiyet ne büyük ihtimal 2022 erkek senesi olcak
Smyrayldrm Busraaa127 erkek cnm 3.oglum. Olacak allahın izinlee kızı tutamadık cok istedik ama kısmet saglıklaa dogsun ınsllh 🙏❤️😘
Busraaa127 Smyrayldrm Sağlık olsn canim Allah bağışlasın 🥰 nasip olursa benim de erkek eğer son dakika golü atmazsa öyle görünüyor 😂
Smyrayldrm Busraaa127 amın cnm sagol yok ya erkek kolay kolay donmuyo yanılmıyor bende hala bir umut kız dıyecek gbı gelıyo kacta ne doktra gttm hala supelı yım 🤣🤣🤣🤭
sheyda1991 15+6 dan selamlar ☺️ 5. Haftadan bu yana bitmek bilmeyen koku hassasiyeti, mide bulantısı, istifra ve mide yanmasıyla çok şükür bir günü daha geride bıraktık 😬 8 kilo verdim 10 haftada ve artık yemek yiyeceğim günleri iple çekiyorum ☺️
Busraaa127 sheyda1991 Selamlarrrr 🥰 çok geçmiş olsun. Bende de mide yanması yeni başladı bende 3 kilo kayıpla devam ediyorum yola 😂
sheyda1991 Busraaa127 teşekkürler cümlemize inşallah :) Allah yardımcımız olsun bebişlerimiz sağsalim doğsun 🥰
Kumsalsmom Busraaa127 zorluğu olduğu kadar güzellikleri de var her ay iple çekiyorum onu görmek için doğum konusunda endişelerim var tabi biraz 🙃
Burcusenkoc Busraaa127 merhaba nisan 16-18 arası gözüküyor doğumum bende aynı şekilde normal sezeryan ikisinden de korkuyorum 😅😃
Busraaa127 Burcusenkoc merhabalar 🥰 Rabbim yardimcimiz olsun ne diyelim ki. Bizim orda bi seste kurtul derler. Herkes için bunu diliyorum. 😂🥰
Kumsalsmom Busraaa127 bende öyle biraz korku var çok değişik geliyor ilk bebeğim benim sizinde öyle sanırım 😊