Elifgoktug1 DerinMavii duş alın ve rahatlayın ishal de olmuşsunuz bunlar doğum belirtileri🌸🙏 sağı solu toparlayın eşyalarınızı kontrol edin squat yapın ağrılar başlayana kadar güzel bi uyku çekin 🌸saglikla geldin insallah🙏🌸
Kdrrelk Benimde kasılmalarım var çıkacakmış gibi hissediyorum ama suyum falan gelmedi bugün öglenden beri Bi tuhaflık seziyorum acaba dogum belirtisi mi 36+2 im sol kasıgıma baskınyapıyor şuan
Cilekliruyam DerinMavii benimde iki gündür azaldı ve düzensiz kasılmalarım oldu bugün birkaç defada hafif bel ağrısı yaşadım gün içinde. Hareketlerin azalması korkuttu açıkcası 36+5 im
DerinMavii Cilekliruyam senin daha erken canim o zamanlar bende biseycik yoktu şükür bakalim napicam acile de hiç gidesim yok beklicem sabaha kadar cuma kontrolü var zaten inşallah bisry olmaz
Cilekliruyam DerinMavii evet erken inşaallah doğum erken olmaz 35 haftada gittiğimde doktorum 39. Hafta gel dedi bi risk görse erken çağırırdı diye düşünüyorum
DerinMavii Aag06 şimdi geçti gibi kasilmasi herhalde son haftam ya ondan artmış olabilir mi kafam çok karışık uyumaya calisicam açıkçası ağrım yok sadece bebek toplaniyo o kadar boşuna acile gitmiyim diyorjm