gmzlpsln 37 haftamigim ara ara kasik agrim oluyo doktorda bu haftalarda olur ddi parol ic dedi ama ben merak ediyorum agrim olunca parol ictim diyelim.hadi agri yavas yavas dogum agrisina donusurse? Parol icmek dgru olurmu acaba
PelinAtes gmzlpsln parol içmek yerinə ılık duşa gir veya hafifce hareket yap kaslarını hafifçe gerdir. Hatta tam tarif edebilirsem inşallah hareket tarif edeyim bak. Dirseklerini mesela mutfak taşina koy hafif öne doğru eğil sağ sola doğru yaylan
Sedaakgulx gmzlpsln benim yalancı sancılarim çok oluyo bence parol falan içme dayan geciyo zaten hic gerek yok ilaca falan. Duşa gir dinlen geciyo
gmzlpsln PelinAtes aah ah hep ilaclarla durduruldu dogumum ayakta 5 dk druyum kasilmalarm artyo ck korkuyrm bisi yapmaya
Zahide3402 gmzlpsln ablamda öyle di yalancı sancı deniliyor tekrar eve gönderdiler önemli birşey değil
Yagmurgel2020 gmzlpsln doktorum bana sancın olursa ağrı kesici içme doğum sancın olabilir demişti ama tünede siz bilirsiniz tam sancı değil ağrı ise ayırt edebiliyorsanız için
gmzlpsln Yagmurgel2020 iste anlayamiyormki.genelde yatarken okuyo keskin bi sanci girio kasigima ve belime.snra gecio ama artk sıkLasti agrilarm
Yagmurgel2020 gmzlpsln aslında bi açılman varmı diye baktırsan alttan iyi olur 37 hafta gayet normal sancıların başlayabilir ama yalancı sancıdır heralde benim öyleydi bi baktır canım istersen
gmzlpsln Yagmurgel2020 daha bgun kontrolum vardi.normal dedi dktor ama..2 hafta snraya gun verdi dogum icn
Yagmurgel2020 gmzlpsln benimde o haftalarda başlamıştı sancım pazartesi sezaryen olacağım bebek dönmediği için pazartesi 38+5 oluyorm