Sltnyldz Ben hep kısa kolu zıbın almışım acaba uzun kolu almaya da gerek var mı zaten atlet maksadıyla kullanılıyor
meltemonen Sltnyldz ben uzun kollu aldım zıbın ocak ayında doğacağı için.. Doktorlar yeni doğan bebek için ilk ay bir kat fazla giydirin, bir aydan sonra kendiniz ne kadar kalın, ne kadar ince giyerek rahat ediyorsanız o şekilde giydirin diyor
Kumru_ Sltnyldz Ben zibini kısa kol giydiriyorum atlet olarak. Evim soğuk olduğu için kış aylarinda zıbınin üzerine bir takım ince pijama/ içlik giydiriyorum. Bir takım da normal pijama ☺️yani atlet + iki kat giymiş oluyor
Sltnyldz Bide yanlış değilsem kız çocukları daha erken doğuyor diyorlar bizim erkek ama yine de belli olmaz 😂
Beno Kizlar size bı soru sizce emzirme sütyenimi atletimi koymaliyim hangisi daha kullanışlı atlet sanki daha kullanışlı gibi geliyor ???
pinartonguc Bende 32. 33 haftalarda yikadim utuledim cekmeceye dolaba yerlestirdim Hafta sonu 36.ci haftaya girecegiz. Pazartesi evler temizlik olacak. 36 hafta icinde hazirlamayi dusunuyorum.
Sltnyldz Bide hastane için kendime pijama takımı bakıyorum ama o kadar pahalılar ki yok böyle birşey sizler aldınız mı