Selda-28 Merhaba hanımlar , 36. Haftadayım ve geceleri sırt agrım çok oluyor şiddetli ağlıyorum resmen . Sizde de varmı yoksa sadece ben mi böyleyim. Kopuyor sırtımın sol tarafı resmen
eeebruuu Selda-28 28+5 günlük hamileyim sağ tarafım ağrıyor benimde ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum uyumak istiyorum uyuyamıyorum agrıdan
Meryem1111 Her gece neredeyse agryo ne uzanabiliyrm ne yatabiliyorum zaten saga solada yatmak mümkün degil iki taraftan krnmda agrı oluyo normal muhtemelen Selda-28 😒
Burcu-112 Selda-28 aynı 36. Haftam ve ağrıdan hergün ağlıyorum artık çok yoruldum rabbim sağ salim kurtarsın bizi
rabiamustafa Selda-28 yaaa benimde 2gündür ufak ufak var sırt ağrım yarın 30.hftam nasipse valla covid falanmı oldum diye kendimi dinliyorum😢
1sinemis Haftamdayım ve evet oluyor 2 gündür sıcak su torbası ile yatıyorum sırtımın sağ tarafı bel boşluğumdan başlayan bir ağrı 😞
busra-M Benimde ağrıyor 33 haftaligim sırt ve kalça ağrısı inanılmaz zorluyor fakat neden hepimizin sağ tarafında oluyormuş 😁
rabiamustafa busra-M sağ tarafta olunca genelde böbreklerde yağlanma veya büyüme olabilir yazıyo netin yalancısıyım bende 😀
alyaninannesi2 Bende yatamıyorum sırt ağrısından özellikle sağ tarafım kopuyor. Ne yapalım dayanacağız rabbim başka dert vermesin
nilgundemirkoparan Benim de sağ tarafta ağrım oluyor, doktorum böbreğinde genişleme var demişti, ağrım ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.