Kubra2721 Son hafta 2 gunde bir özelde nst ye girildiginde her giriste ucret veriliyor mu ? Muayenede 10 gun dolmadan gidildiginde muayene ucreti verilmiyor biliyorum ama son hafta sık nst ye girildiginde durum ne oluyor
Bskaymazz1 Kubra2721 Bende özele gidiyorum 14 gün muayene hakkı oluyor muayeneye ücret almıyorlar ama nstye girdiğim de veriyorum her hafta :)
-Arya- Kubra2721 Muayeneye 115 TL veriyorum 10 gün kontrol hakkım var ama NST ücretsiz bizim hastanede
RumeysaNur34 Kubra2721 yaa allahım onada mı ücret almaya başladılar 😄 5 yıl önce doğum yaptım detaylı ultrason dan tut nstye kadar hiçbirşeye para vermemiştim sadece muayene ücreti ödemiştik şimdi herşey katlanmış 😄😄
zeroglu12 10 gün ücret verilmiyor kontrol muayenesi olduğu icin ama nst ye ücret alıyorlar 40 tl gibi bir ücreti var muayene ise 140 tl istanbul anadolu yakası erdem çakmak hastanesi 🙏🏻
Kubra2721 zeroglu12 sizin yazdiklarinizi biliyorum ama her gun girildigindede nst ucretini gunluk aliyolar mi bunu sordum
zeliss96 1999luanne evet ya baydı artık bu pazar günü doğum yapacağım cuma günü bile nst olacak oysa daha cuma girdim zaten tahlil muayene kontrol testler nst bıktım.
Sltnyldz Nts tam olarak ne oluyor bide kaçıncı haftada giriliyor 30 haftalık hamileyim daha girmedim Yardımcı okursanız sevinirim kızlar
Calisananne25 Sltnyldz ben de burada bekliyim aynı şeyi soracaktım. Nst bildiğim kadarıyla sancıyı ölçen bir cihaz. Ama kaçıncı haftada başlıyor bilmiyorum. 32 olduk biz de an itibariyle
nilgundemirkoparan Calisananne25 Doktorlar 32.haftadan itibaren öneriyorlar. Ben 32.haftada başladım; 2 haftada 1 kez girdim.
Zehrasya Calisananne25 33 .haftamda girdim nest ye doktora bağlı bazıları 34 36 haftada nst istiyor kalp atisi ve şancı olcuyor