Smyrna Asude_07 valla bende bu konuda muzdaribim ayın 8 ine randevu buldum ama inşallah yine iptal edilmez son haftalarda sürekli gidilmesi gerek randevu yüzünden gidemiyorum
61_nur Asude_07 devlet hastanesinden randevu bulmak çok zor ben sürekli 182 arıyorum öyle alıyorum hic bulamadınız acilden giriş yapın hamile olduğunuz için direk kadin doguma yönlendiriyolar zaten
Ozlemflz Asude_07 valla bacım ben gayet rahat alıyorum. Doktorum 15 gün sonraya al dedi vardı ben 20 gün sonrasına aldım. Bildirim açarsanız anında görür alırsınız.
Pcoslubiranne Asude_07 mhrsnin mobil uygulamasini indirin oradn hastaneyi secin.Rsndevu talebi olusturun.randevular acilinca mesaj geliyor telefona hemen girip alin randevunuzu.
Asude_07 61_nur evim ilçede merkeze erken saatte gidemiyorum her gittiğimde acilden giriş yapsam alırlar mı
Asude_07 61_nur normalde özele gidiyorum devlette randevu bulamadığım için randevu bulursam gidicem inşallah
Kizannesi92 61_nur İstanbul Zeynep kamil de doktora sordum randevu bulamazsam nasıl olacak diye bulmaya çalış bulursun dedi başka da birşey demedi 🙄
61_nur Asude_07 gün içinde sürekli 182 arayin bulursunuz ben öyle alıyorum agrida yaşıyorum is dolayisi ile 1 özel 1 de devlet hastanesi var devlete gidecem bende 20 gün öncesinde aldin randevuyu