Melikeince Kızıma isim seçemiyorum nettekiler hoşuma gitmiyor. Anlamı güzel kulağa hoş gelen yeni nesil isim olsun istiyorum.💕
gldn065807 Melikeince eşim rüyam diyor ben buglem canım buglemin anlamı çok güzel cenneti müjdeleyen melek anlami
Melikeince gldn065807 walla aynısı geçen bize de oldu eşim rüya koyalım dedim ben de buğlem ya da begüm olsun dedim ikimizde birbirimizin kini beğenmedik 🤣
Melikeince RumeysaNur34 zümra kulağa çok hoş geliyor ama anlamı ücret demekmiş pek te güzl deil o yüzden ondan da vazgeçmiştim 🙊
gldn065807 Melikeince aa tesadüfe bak 😅 ama buglem çok güzel isim hemde anlamı çok güzel eşim söylemesi zor diyor rüyamda güzel ama bilemedim 🙄
Melikeince RumeysaNur34 önemli deil canım çoğu yerde cennetle alakalı Bi anlam ifade ediyor aslında kuranı kerimde ücret miş karşılığı 🤗
Melikeince gldn065807 aynn bizde böyle olmuştuk hala düşünüyoruz Bi isim bulamadık hep beğendikleri izi çevremiz kapmış aynı olsun istemiyoruz
gldn065807 Melikeince aynen çok kararsıziz bakalım ne koyucaz ben anlamıda söylemide güzel olsun istiyorum eşim rüyamda ısrarcı 😏
1122334455 Benim bir kızım var adı Zeynep ırmak ❤️ şuan ikinciye hamileyim cinsiyeti daha belli değil ama ben kız hissediyorum eğer kızım olursa berrak koymayı düşünüyorum 🤲 Allah nasip ederse inşallah