Bebegimile Ya kızlar biraz sacma gelebilir ama dogumdan önce damar yolu açıyorlar ya siz elinizin ustunden mi actirdiniz yoksa kolunuzdan mi, el ustunden hic damar yolu actirmadim cok aciyor diyorlar en rahatı hangisi
cinardefnemoms Bebegimile ayy ilk doğumda acamadi hemşire benim elimden damar yolunu delik deşik etmişti bak şimdi hatırladm . El üstü daha iyi ama kolu bükme ihtimali varya
rgk Bebegimile şeker testinde açılmıştı bana elime ve koluma baktı damar nerde rahatsa ordan açalım dedi, kolum zaten yemyeşil😂 doğumda da öyle olduğunu düşünüyorum açıkçası
2-prensesannesiii Bebegimile normal doğumda ellerini rahat kullanabilmek için el üstünden acmiyorlar genel olarak bilek üstünden kenardan yani bizi rahatsız etmeyecek yerden açıyorlar . En azından benim öyle olmuştu 😂
Dilara0638 Bebegimile benim damarım bulunamıyor genelde el üstümden açıyorlar serum takacakken kan alırken bile ordan alıyorlar muhtemelen doğumdada ordan açacaklar acıyor biraz maalesef 🤦♀️
yamacinannesii Bebegimile ikisi de aynı deri aslında incelik olarak ama elde et olmadığı için daha fazla can yakabilir. Benim damarlarım çok ince olduğu için genelde el üstünden açıyolar
begonvilko Bebegimile bi ara çok sık serum yedigim için el üstünde açmaya başlamışlardı ama bence öyle abartılacak gibi acımıyor. Kolumdan bir farkı olmadı benim.