MihrimahVeAnnesi Htchknn Ben sadece ikiliyi yaptırdım çok şükür temiz çıkınca doktor 3lü ve 4lü gerek duymadı . Sadece detaylı ultrason istedi . Sonuç ne çıkarsa çıksın fikrim değişmeyecekti ama bir sorun varsa da bilip hem kendimi hem bebeğimin hayatını ona göre hazırlamak istedim. Doktorunuz istemiş ise bir bildiği vardır . Doktorunuzu dinleyin bence 😊😊
Dav Htchknn Bende haftaya ikiliyi olucam doktorum olunması gerektiğini söyledi . İkiliyi olmAdıysanız dörtlüyü olun ama ikiliyi olma şansınız varsa olmadıysanız dörtlüye gerk duyulmuyor pek .
rgk Htchknn ben yaptırdım. doktor müdahale etmedi aslında üçlü yaptır sigortan karşılıyor zaten dedi, ama ben üçlü yerine 4lü yaptırdım. güvenilirlik olarak 2li daha iyi de demişti. tamamen meraktan yaptırdım ben
Esrakly Htchknn özele gidiyorsan para için demişlerdir 2 ,3 ü yaptıysan 4 e gerek yok yaptırma ki ben ilk hamileliğim 2 ve 3 ü bile yaptırmadım detaylı ultrason yaptırdım sadece çünkü çevremde yaptıran birinin bebeğine down sendromu lu olacak dediler kadın 9 ay stres ile üzüntüyle geçti ama maşallah sağlıklı bi bebeği oldu doğruluk payı yok o testlerin
Htchknn MihrimahVeAnnesi özele gidiyorum. Belki para almak için de yaptır demiş olabilir. Pahalı çünki
Htchknn haftada gel hem suyuna bakalım hem de 4 lü test yapalım dedi. Arkadaşlar 2. Yaptırdıysan gerek yok dediler ondan sorayım dedim
MihrimahVeAnnesi Htchknn Bende özele gidiyorum doktor ikili tarama ve detaylı ultrason hariç bütün testleri sağlık Ocağında yaptır getirirsin diyor her seferinde ama her doktor aynı olmayabilir sonuçta tahlil ücretleri doktorun cebine girmiyor ki 🤷 bu testler devlette de isteniyor özeldeki doktor da istiyor yani nereye giderseniz gidin bu testler isteniyor gerekli 😊
begonvilko Htchknn valla ben doktorum ne derse yaptırırım. İkili yapalım dedi yaptık, orta riskli çıktı. Şimdi nifty yaptıralım dedi, onu yapacağız. Bence güvendiğimiz bir doktora gitmeli ve onun yöntemlerine göre ilerlemeliyiz, öyle düşünüyorum.