Ceydaysn Fadikb benim de son kontrolde ve birkaç gündür tansiyonum çıkıyor dediğiniz gibi panik yaptığımızdan sanırım sağlıkla gelsinler inşallah beklemek çok zor🙂
Fadikb Ceydaysn büyük ihtimal panikten oluyor yinede dikkat etmek lazım tansiyona. Sağsağlim gelsinler inşallah 🙏🥰
Zeytinlimon esra572 çatı muayenesi cuma günü 5 kasımda canm en son geçen cuma gittim 3100 gr civarındaydı kilosu.Sonrası için konusmadık ama cuma günü konusulur büyük ihtimalle.Normal olmasını çok istiyorum inşallah engel bir durum yoktur🙏🏻
Mnkfslyem Bende 18 Kasımda kavuşucam oğluşuma Allahın izniyle sezaryen olucak, 🥰 geçmek bilmiyor sanki günler ağırlıklar ağrılar da arttı hayırlısı ile sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah 🤲🥰
Shnern Ozlemarslnn bugün doktora gittim 9 Kasım doğum tarihi gözüküyor dedi ağrılarım oluyor baskı ayakta çok yurursem vs squat çok yaparsam oluyor hatta çıkacak gibi sanıyorum sonra geçiyor
Momlife1 Burcu-112 kesinlikle korkulup panik yapılacak birsey yok çok güzel bir süreç zor gelebilir ama korlunç olsa kim 2. Bebeği düşünür 😌mis kokulumu yanıma alacağım koklayacağım diye düşünün rahatlayın 🙏
rabisimm Ozlemarslnn bizimde son tarih 24 kasım vajinada batma çatı kemiği ağrısı sürekli wc ye gitme ihtiyacı çabucak doğum yapıp rahatlamak istiyorum artık 😵💫 şu an herşey normal doğumu işaret ediyor çokta tedirginim bakalım nasıl olacak Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza alabilmeyi nasip etsin🤲🏻
Zeytinlimon esra572 canım dün çatı muayenem oldu 1 saat önce nişanım geldi normal olacak inşallah evde sancı bekliyorum💕💕
esra572 Zeytinlimon ayy darısı bana çok sevindim canım doktorun mu tetikledi peki nisanin gelsin diye
Zeytinlimon esra572 aslında annem daha gelmedi dşye sadece muayene yapcam uyarmıycam dedi ama belki o tetikledi belki zamanı geldi bilmiyorum☺️Hayrlısı olsun şuan hala sancım yok evde son gözden geçirmeleri yaptım eşyaları çanta ve puseti arabaya şndirdik.Gezdik biraz dışarda yürüyüş falan şimdi geri eve dönüyorum.Sancı hala gelmeye başlamadı😂
mom170 17 kasım gözüküyor benimde normal doğum bekliyoruz ama her an sezeryan isteyesim var. Hiç hazır hissetmiyorum kendimi normalmi😅
Cicek95 İsteğe bağlı sezaryen olacağım 16 kasıma bugün gün aldık 😍 heyecan bastı birazda korku var tabi :) umarım herkes çok güzel geçirir doğum sürecini 🙏🏻🙏🏻
Zeytinlimon esra572 ederim canm duş aldım uyuyabilirsem uyuycam sancı falan gelen giden yok uykusuz yorgun kalmayım diye yatıyorum bakalım☺️Sancı başlayınca eçplates topuyla haraketler yaparım inşalllh biraz evde açilma olur🙏🏻🙏🏻Hastane yoruyor diyor herkes evde dayanmaya çalişcam💕