Ezgi333 Kizlar 24+5 teyim 2-3 haftadir sirtim omuzlarim boyun bolgem cok agriyor . Kurek kemiklerimin tam ustu falan bunu yasayan ve gecirmek icin bir onerisi olan var mi ?? Bir de bazen kalbim agzimda atiyor gibi hissediyorm siz de oluyormu
Bbuse12 Ezgi333 28 haftaligim benimde küreklerim agriyor ağlayacak derecesine geliyorum ama maalesef çözümü yok gibi
elifinilki27 Ezgi333 Mide gazı olabilir ben çok uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum ve yapmam gereken sadece geğirmek ben bi dene derim çok kötü ağrılar yaşadım kaç kere hastanelik oldum
Ezgi333 Bbuse12 tahmin edebiliyorum :( allah yardimcimiz olsun gercektenn zor herkes de oluyormu acaba diger anneler de yazsin belki bir onerileri olur 🙏
Clementinee Ezgi333 evet canım magnezyum iyi geliyor doktorunuza ağrılarınız söyleyin magnezyum verecektir
NeseA Vallah ben 6 haftalik gebeyim benimde sırtım boynum çok ağrıyor. Bende boyun fıtığı var bazen öyle ağrıyor ki başı mı tutmakta zorlanıyor boynum biraz uyuyup dinlenince geçiyor.
Ezgi333 elifinilki27 evet bugun cok fazla siskinligim var omuz agrisi da yaparmi gaz omzuna kadar cikiyormuydu agri
elifinilki27 Ezgi333 Bu tarz ağrılara yansıma ağrı deniyormuş denediniz mi midenizdeki gazı çıkarmayı?
elifinilki27 Ezgi333 Geçen gün bende doktora söyledim hiçbirşey yapmadı inşallah siz benim kadar şanssız olmazsınız