Mrvecckk Kızlar merhaba 26+2 haftalık hamileyim. Bugün ki kontrolümde doktor bebeğimin kafasının biraz büyük olduğunu söyledi. Ben endişeleniyor erkek bebekte normal dedi ama yinede içimde huzursuzluk oluştu. Bu durumu yaşayan varmı aranızda?
Mrv1007 Mrvecckk ne kadar büyük yani haftasından ne kadar ilerde çıktı? Benimki 3 gün ilerde görünüyor, doktor bir iki haftaya kadar olan ileri geri durumu için çok telaş yapılmamalı dedi.
Cicek08 Mrvecckk kötü gibi algılamayın normal özellikle doktorunuz normal dediyse hiç kötü düşünmeyin. Genetik de olabilir . Sorun teşkil edecek kadar büyük gorseydi söylerdi emin olun
aley_ckmk24 Mrvecckk Benim kızıma da 2 hafta geri dediler allaha şükür hiçbir sıkıntısı yok. Bugün 2 aylık olduk bile. Doktorların her dediğini takmamak lazım :)
Mrvecckk Mrv1007 kaç hafta ilerde olduğunu söylemedi ama kafa çapı biraz büyük sanki dedi sonra erkek bebekte normal dedi ama içim kötü oldu yinede bilemiyorum
SekerAnne Mrvecckk benim bebeğiminde kata çapı bi hafta öndeydi hep ama normal hiç kuşku olmasın içinizde
busra5501 Mrvecckk detaylıya girmişmiydiniz. Ay bu doktorlarda bazen beni sinir ediyor olur olmaz herşeyi söylüyor büyük tamam sonuç ne olabilir dedi neden büyümüş bişi demedi mi
Mrvecckk busra5501 evet girdim detaylıda herşey çok normaldi hiç bir sorun yoktu. Evet insanların yüzüne yüzüne vuruluyor herşey bu çok kötü birşey
sevgisari Mrvecckk benim kardeşime demişti doktor yeğenim için kafası büyük normal dogum zor yaparsın gibi gibi hiç de büyük kafalı falan olmadı normal de doğurdu yani. İnsan kafasına takıyor illa ki her kelimeyi sen içini ferah tut doktorun her dediği doğru olmuyo maalesef canım
Mrvecckk sevgisari evet düne göre biraz daha rahatladım sadece doktorların böyle insanın yüzüne çarpar gibi söylemesi çok üzücü birşey
Ylzz00 Mrvecckk 3 hafta ilerde zor yaparsın doğumu dedi bana 30 haftadan brii ultrason da ilerde cıkıyor Du 38 hafta dayım vucüdu yla uyumu yakalamış sınırı geçmemiş dedi korkmayın sadece büyük dediyse son haftalarda yakalar uyumu
Edanuretz Ylzz00 benimde ili hafta önde de normal zor olur dedi sizin belli mi acaba normal mi sezeryan mı
Mrvecckk Edanuretz canım bebeğin kafasından dolayı değilde bel fıtığımdan dolayı sezeryan olmayı düşünüyorum
Ylzz00 Edanuretz ben doğum yapalı 1 ay oldu hiçte korkulacak bişi olmadı acil sezeryana alındım bebeğin kafası normal ölçüdeydi ultrason ölçülerine takılmayın kilosu Ble 1 kilo az cıktı benm