• Alışveriş
  • Ateş ölçer konusunda tecrübeli anneler yardım edebilir mi?

Merhaba kizlar ateş ölçer nasıl bisey almali? uzaktan kizil ötesiyle ölçenlerden mi? kulaktan mi? yoksa normal koltuk altından ölcen mi? Baya pahalı dijital olanlar da.
    Bende bugun baktim dijital alindan olculenler daha mantikli gbi geliyo ama bendd burda tecrubeli annelerden cvb bekleyim😄
    • mmrv bunu yanıtladı.
      mmrv ateş ölçer biz bebeğin popusundan ölçüyoruz 6 aylık olana kadar ben fransada oturuyorum turkiyedekiler nasıl bilmiyorum
      • mmrv bunu yanıtladı.
        Eflin Koltuk altından ölçülenle popodan da ölçülüo sanirim. burda farkli farkli ölçülebiliyo tercihe bagli.
        Seyda123 Pratiklik açısından dijitaller kullanisli ama oldukca pahali ve hangisi daha iyidr karar veremedim.
        mmrv uzaktan ölçen aldım hemen bozuldu bu sefer kulaktan aldım çok memnunum 👍🏻
        • mmrv bunu yanıtladı.
          Ben uzaktan ölçeri mantıklı buluyorum fakat iyileri yüksek fiyatta koltukaltından ölçüm yapan cihazı aldım ama kesinlikle makattan ölçüm yapılmamalı sadece koltukaltı
          • mmrv bunu yanıtladı.
            Aysenurflk evet iyiler baya yüksek malesef. koltuk altindan da dogru sonuc veriyormus aslnda.
              mmrv bence normal koltuk altıdnan ölçen en iyisi, bende sağlıkçıyım hastanane de acillerde hep o kullanılıyor. Ateşölçere o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum şahsen
              Aynen ben de sağlıkçıyım enniyisi ve en doğru sonuç veren eski klasik olanlar. Diğerlerine hiç inanmıyorum bile ben
              mmrv tabiki de doğru sonuç veriyor ve en güvenilir yol koltukaltı
              mmrv canim ben braun un kulaktan ates olcerini aldim oglum 4 yasinda. Suan kardes bekliyoruz ve hala kullaniyorum hem cok saglam hem hangi ozel hastaneye gitsek ayni ölçerle ölçüyolar
              • mmrv bunu yanıtladı.
                Benim kızım 8 yaşında 7 yaşına kadar Pfapa swndromumuz vardı sürekli ateş ölçtük. Braun kulaktan kullanıyorum doktorumuz da aynısını kullanıyor. ufaklığa da aynen devam.
                • mmrv bunu yanıtladı.
                  Emine2012 Aa super bunlari duymam iyi olur degerlendiricam saolun :)