Gamzeli_anne_ Selam kızlar biz mısır koçanı kadar olmuşuz 24+2 olduk sizler ? Hamileliğiniz nasıl geçiyor 🥰
Hayallerim95 Gamzeli_anne_ bende 19 haftalık oldum muz olduk 🥰 Bugğn gittim kontrole zaten her kontrolü iple cekiyorum çok güzel duygular 😍
Busra2013 Gamzeli_anne_ 22+2🍆hamılelık ıyıde cok korkuyla stresle gecıyor 😏agrılarım da var vajına agrısı bacak agrısı yatktan kalkınca tek agrıyor hareketler hala hergun degıl ve sık sık net degıl😏
Mervisogretmen 35+3 haftalık olduk, pazı büyüklüğünde kızım. 😍Gayet iyiyiz elhamdülillah bir sıkıntımız yok. 🥰
Defne74 Gamzeli_anne_ bizde 21 +5 iz çok şükür bi sıkıntım yok yarın detaylıya gircem cinsiyet bilmiyorum hala hiç bişide alamadım
Fulyabaykan Gamzeli_anne_ 37 haftalık pırasa kadarız 37+5 de sezeryanla doğum olcak inşallah darısı sizlerin başına 😍
Ilayda1 Gamzeli_anne_ 25+4 haftalık olduk çok şükür. Alt karnımda bir sağa bir sola toplanması dışında bir sıkıntı yok çok şükür yarın kontrolüm var korkuyorum bişey çıkar diye. Böyle toplanması normal mi
Gamzeli_anne_ Ilayda1 Çok ayakta kaliyosan rahim kasıldıgı icin bebek toplanıyor bir yere bendede aynısı oluyo doktorum oyle dedi canım ☺️
RumeysaNur34 25+1 su kabağı diyor ama geçen de su kabağı demişti anlamadım 😄😄 ufaktan ağrılar oluyor artık gece uykularım kaçtı zaten mide bulantım azalsada hala devam ediyor yani kızım annesini biraz zorluyor 😇🤲
Defne74 Gamzeli_anne_ evet nazlı bi bebek olacak galiba ilk kızım 16 dayken net şekilde ögrenmiştik bunda bekliyorum
Gamzeli_anne_ Ilayda1 Yok canım içini ferah tut kötüyü getirme aklına sağlıkla zamanında al kucağına bebegini 🥰
nlycltk Gamzeli_anne_ tam 24 haftalığım ama bizde şalgam büyüklüğünde yazıyordu geçen 23 haftada mısırdık 😂😂
Gamzeli_anne_ nlycltk Yaa bizde 23 te salgam kadardik 😂 24 de mısır koçanı olduk 😂 nasıl oluyo anlamadım bende valla