Melistosum Hanımlar benim su’yum hep fazlaydı ve rahim boyum 26 27 cm civarı ben 29 haftalık hamileyim kontrollerim sık sık oluyor doktor ciğer geliştirici yapmiycam gerek yok dedi ama ne bileyim risk varsa yapması gerekmezmiydi.. bu duurmda olan varmı yada bu konuda bilgisi olan.. Lütfen doktorunuz daha iyi bilirciler yorum yapmasın tabiki biliyordur ama zaten foruma hep kafamıza takilanlari yazmıyor muyuz.. bilgisi olanların cevaplarini bekliyorum 💓💚
Canselyaren Melistosum Mutlaka yaptır doktorunu deis istersen cnm cunkk bna 27 de bı doz 30 da bı doz yapmıştı doktor iyikide yapmış 35 TE doğum yapmıştım kızıma şimdi yine riskim var 27 28 de ilk dozu yapicam dedi doktorum
Annenaz Melistosum bana da normalde 28 de yapacağım demişti. Geçen hafta gittiğimde yapmadı . Doğum başlarsa o zaman yaparız dedi. Erken yapılırsa etkisi geçer vs dedi. Yarın yine gideceğim. Ama yapmaktan vazgeçti .
Guney16_Enes21 Melistosum Bende 23 haftalıkken suyumun fazla olduğunu öğrendim şuan 34+5 oldum benim doktorumda ciğer geliştirici falan demedi hiç. Sadece kendini erken doğuma şartlandırma bi şeyi 40 kere söylersen olurmuş sen hep vaktinde doğacak diye düşün demişti 😁 38+1 için gün aldım bi aksilik olmazsa inşallah
Saricivciv Melistosum gecmiş olsn rahim boyum 31 di 29 haftalıkken 30. Hafta da ciger geliştirici oldum ben
Mermaid-AA Üstte kalsın diye yazıyorum, inşallah zamanında sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza 🤍 Belki de doktor fazla risk görmemiştir, inşallah öyledir🌸
Nesibefirdevs Belki doktorunuz 2 3 hafta daha bekleyip ona göre yorumlayıp yapicaktir benim doktorum 32. Haftada yapiyor
muhendis_annee Canselyaren 35 haftalık bir bebek gelişim geriliği yoksa normaldede sorun yaşamaz ki illa ciğer geliştiricisine ihtiyacı olmaz yani
Melistosum Guney16_Enes21 maşallah size Rabbim banada o haftaları görmeyi nasip etsin bende dikkat ediyorum ama çokta kafaya takmıyorum dua ediyorum rabbim korur diyorum onlar masum rabbim onları korusun 💓
Canselyaren muhendis_annee ama her ihtimale karşı yapılması lazım ki 35 haftada bbi çok bebeğin ciğeri gelismiyor
Saadet14 Melistosum Benimde 25 cm hatta serklaj oldum ama doktor 20 nin altina düşmediği icin ciğer gelistiriciye gerek duymuyorum dedi.