Kivircikk Nurayselvii ya masallah maşallah kurban olduğum şuna bak bizde pazartesi gidiyoruz bakalım buyumus mu bizde geçen sefer ilk defa yüzünü böyle net görmüştük hata eşime babası hemen videoya da al birdaha bu anı yakaliyamazsiniz demişti 🤣🙏
Nurayselvii Kivircikk canım kadın diyor öyle birsey yok numaramı kaldırsın kimseye vermesin bende anlamadım valla
Kivircikk Nurayselvii hala hala niye öyle birşey dedi acaba neyse sen ara 153 sosyal yardımdan yapılıyor sanırım ya insan ihtiyacı da yok ama gene iyi oluyor canım ya 🙏
Nurayselvii Kivircikk Evet bizede babası hemen cek dedi böyle güzel poz verince haftaya cuma gene çağırdı 🥰
Kivircikk Nurayselvii AA niye haftaya verdi randevuyu cnm acaba bizimde mi öyle olur 🤲 bide cuma gittiğiniz zaman tekrar ödeme yapmanıza gerek yok 10.15 gün geçerli oluyormuş ilk ödemeniz . 🙏
Nurayselvii Kivircikk ben adet tarihini bilmediğim için canım eski raporlarımi görmek istedi ona göre takibini yapcak sen kaç haftaliksin kuzum unuttum
Kivircikk Nurayselvii 34 giricez pazartesi günü cnm . Hım iyi bakalım ee ilgisi nasıldı doktorun cnm . Birde instgram hesabin varmı acaba ordan takiplesek bir birimize hem yardımcı olmuş oluruz
Kerem54 Bende bir jwre muayneye gttim cagla hanima basladim 31 haftaligim dogumuda orada dusunuyorum Allah nasip.ederse dogum yapanlar orada bilgi verirlerse cok sevinirim