NESLIHAN_ Bebek kanalın içinde bekliyor 🙈 Çatı ağrım çok fazla yürüyemiyorum artık 😑 Sancilar akşamları gelip gidiyor 🤷♀️ Nst de sancı var ama doktor bekleyelim diyor 🤰 Nişan ve suyum da gelmedii Artık doğsun istiyorum 🤰🤰
Elifgoktug1 NESLIHAN_ adacayi Papatya çayı ahududu yaprağı cayi tüketin günde 2 fincanı geçmeyecek şekilde. Ananas tüketin sıcak suya oturun günde yarım saat. Ve squat yapıp yürüyüş yapin hizlandiriyir. Birde sekeriniz yoksa 11 hurmayi kaynatın günde bir bardak bir bardak için inşallah hayırlısıyla acilma ve doğum hizlanacaktir🙏🌸
Sedaakgulx NESLIHAN_ tamamen ayni durumdayiz 39+1 beklemedeyim hergun bel ağrısı çatı ağrısı kasiklara sancilar yürüyemiyorum zaten ama gelen giden yok 🤷♀️🤦♀️
EsraBu NESLIHAN_ bende yürüyemiyorum 39 haftalığız sancımda var nişanımda geldi ama 2 haftadır açılmam 1 cm 😞
NESLIHAN_ Elifgoktug1 teşekkür ederim hurma yiyorum ama kaynatıp icmemistim deneyim bakalım 🥰 sıcak suya oturamiyorum çünkü çatı kemik ağrısı çekiyorum ancak sıcak banyo yapabiliyorum 😊
Elifgoktug1 NESLIHAN_ yok tüm vücut sicak suya girmeyin bebeği strese sokuyormus o. Hurmayi deneyin mutlaka 😊 sağlıkla kavusun🙏🌸
Elifgoktug1 NESLIHAN_ bilmiyorum sıcak duş alma dedi doktorum bana ilk oğlumda son zamanlarda biri önerdi duydum sordum doktor katiyen olmaz bebeknstrese girer sicak duş iyi değil strese giren bebek mekonyumlu doğar dedi (kakasını yaparmis)
NESLIHAN_ Hcrrrszzz normal doğum olur demiş miydi doktorunuz. Yoksa sizin isteğiniz ile mi sezeryan oluyorsunuz 😊 yanlış anlamayın “sizin tercihiniz de olabilir” ❤
2prens-annesii NESLIHAN_ 38+3 haftalığım ama aynı durumdayım sizinle 😬 Her akşam bu akşam gelecek hadi bakalım diyorum hoop kesiliyor sancılarım gelse de artık rahatlasak 🤗♥️
Elifgoktug1 NESLIHAN_ rica ederim 🌸🙏 sadece belinize tutabilirsiniz sıcak suyu göbüşe doğrudan tutmayın yeter😊