kdrylmz-41 Hanımlar ilk hamileliğim 8 haftalık hamileyim . Günün 24 saati bulantılarım geçmiyor hiç birşey yiyemiyorum herşeyden tiksiniyorum sürekli yediğimi çıkarıyorum doktorun verdiği ilaçlar fayda etmedi bu konu hakkında bir öneriniz varsa yardım edin lütfen 🙏
0611__ kdrylmz-41 her postta soyluyorm en etkili ilacida kullandm banamisin demedi 2 günde bı serum almakla geçti günüm sözde bugün iyisin yine gittm kontrole doktor iyi gibisin serumaa gerek yok dedi basladm doktordan ciknca şiddetli kusmya tansiyonda düştü tabi zor attm kendimi eve 15 haftadaym inşallah kurtuluruz su bulantilardam bir an önce serum alın belki bı faydası olur
Ysa Maalesef biraz sabır etmeniz lazım ilk hamileliğimde 9 ay boyunca komalıkdım şu an ikinci hamileliğim 4 ay kustum geçti çok şükür sabah kalkar kalmaz yatakta uzanırken tuzlu kraker yiyin birde Tr varmı bilmiyorum vomex fitil yada hap o çok iyi geliyordu
kdrylmz-41 0611__ Çok kötü olursam gidicem hastaneye tabi, ayva ye diye bir duyum almıştım sanada söyliyim bulantın oldukça bir dilim ayva kes ye biraz olsun kesiyor kalıcı olmasa da , Allah yardımcımız olsun 🙏