ozge07070 Bahar_93 evet canım önemli bencede git. Ama başka bi arkadaşımızda 600 lira yazmış anlamadım
ozge07070 Su-145 Allah Allah bi farklılığı mı var başka biri 250 yazmış hiç memnun kalmamış si kaç haftalıksınız
Su-145 ozge07070 ben 38 haftalığım ödeme yaparken yanımdaki kadın detaylı ultrason içim ücret ödüyordu duydum hatta ne kadar pahalıymış demiştim belki de içinde başka şeyler de vardır
Su-145 ozge07070 normalde devlete gidiyordum randevu bulamadığım için Aygün hanıma gittim. Doğumu devlette yapayım diyorum ama daha önce doğum yapmış biriyle konuşmam lazım
ozge07070 Su-145 eğitim araştırmadaydı dimi ben denemek için sigortada bi doktora gittin Mehmet Bekir şen genç bi doktor oda çoğu kişi baya memnun sakin biri
Aysegul0707 ozge07070 İnş bakalım haftaya cuma olacak büyük ihtimal son günlerdeyim🙂 evet Necmettin beydi.. orda bi kez Koray beye gittim ama şu an özel şelale termesos da Sinan Kurşuna devam ediyorum doğumda onda olacak inş
ozge07070 Aysegul0707 inşallah rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Bahar_93 ozge07070 bnde geçen hafta eğitim araştırmaya gittim. Bu haftada Vitaleye gidicem randevular dolu diyor ama bakalım 21+5iz. Detaylı hangi hafta son oluyor acaba 🤔 senin nasıl çıktı sonuçların iyidir inşallah 😊
ozge07070 Bahar_93 sanırım 24. Haftaya kadar çekiliyor canım şükür her şeyi iyi çıktı bi problemi yoktu çok hareketliydi ve ters yatıyordu kızım yüzünü görmek için uğraştı doktor zar zor yarısını görebildik 🥰 senin bebiş nasıl iyidir inşallah 🙏🏻
Bahar_93 @“ozge07070”# ozge07070 çoook sevindim 🙏 benimde iyi çıktı şükür devlette olunca tabi ekranı ben göremedim. Resimlerini videolarını flahsa attı tabi renkli değil
ozge07070 Bahar_93 Vitalede sadece fotoğraf verdiler canım siyah beyaz. Renkli fotoğrafınıda eşime çektirdi telefondan. Şükür canım çok sevindim