Yalcnnaysgll Nasıl gidiyor kızlar cinsiyetler belli mi renkli ultrasona girdiniz mi bizim cinsiyetimiz belli değil cuma renklimiz var inşallah artık öğrenicez 🎈
Deletedmom_33 Yalcnnaysgll 23+6′yiz bizde. Cinsiyet 17′de kesinleşmişti erkek 💙 Detaylıya 21+1′de girdik. 19′unda şeker yüklemesi yapılacak onu bekliyoruz ☺️
Clementinee Yalcnnaysgll 17. Haftamda öğrendim kızım olcak İnşallah😇 renkli ultrason doktorum sürekli veriyor fındık burunlu bi kızım var çok şükür. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım İnşallah🤍🤍
Cansel22 Yalcnnaysgll yarın 23 oluyoruz 19da öğrendik oğlumuz oluyo renkliyide 19da yaptırdık dun kontrol vardı 540 gram olmuş
Ayaz_Aybars_mom Yalcnnaysgll 23-5ten selamlar 🙋🙋 kızlar bişey sorucam ben öle detayliya falan girmedim doktorda gün vs biseyde solemedi ama sole bişey var her gidisimizde o sarı renkli ultrasonu açıp gosteriyo bu detaylı mi ??? oluyo acaba bayada anlatiyo bisiyleri ama daha fotomuz yok öle yüzünü gostermiyo oglusumuz
Algorab Selamm 23 haftaliklarr😀😀 bizde 32+2 yiz minnoş kızımla.cinsiyeti 16 haftalıkken belli oldu kızımın.Ayrintiliya 22 haftalıkken girdik,şimdi şeker yüklemesini yaptıralım mi yaptirmayalim mi onu düşünüyoruz. Sizin bebiş göstermio mu kendini😀
Yalcnnaysgll Algorab 12. Haftada erkek dedi sonra kıza benziyo dedi artık netleşicek inşallah 😂 Yaptır canım şeker testini benim ilk gebelikte şekerim çıkmıştı yoktur diyodum ama çıktı
MelekPotter Biz de yarin gircez 23e inşallah 🙏 😊 cinsiyet erkek ama biz cok erken ogrendik 12. Haftadan beri biliyoruz. Ama daha hic bisey almadik 😅
Yalcnnaysgll MelekPotter aynıyız canım 22 sen sonra tam 23 olucaz bizde bizim bebiş bacağını şekilden şekile soktuğu için bi türlü göremedik 😀
Deletedmom5545 Clementinee 17. Haftada cinsiyet öğrenirken kaç gram olduğumu hatırlamıyor musunuz , hatırlıyorsanız yazar mısınız
EbruCett 23+5 ten selam olsun 🥳 12. Haftada tahminde bulundu 16. Haftada net olarak söylemişti doktorumuz. 12 Kasımda şeker yüklemesi için gideceğim heyecan dorukta 🤭
MelekPotter Yalcnnaysgll yaa baya gizlemis sizinki ☺️ bizim de ikiz hep birbirinin onune elleri kollarini geciriyolar biz de yuzlerini goremiyoruz genelde 😅
Yalcnnaysgll Ayaz_Aybars_mom evet canım o renkli oluyo önermedi mi doktorunuz yaptırmayı renkliyi organ taraması yapılıyo hemde renkli görüyosunuz
Ayaz_Aybars_mom Yalcnnaysgll Hayir bişey solemedi ama her gittiğimizde normalde bakiyo renklide bakiyo soluyo işte kalbi burda şu şekilde ama öle anlatılan gibi işte yok tırnaklari olusuyo yok cigerlerinde su toplanmamis ne bilim birçok yorum duyuyorum gebelerde öle şeyler solemiyo sdce kafa ne blm kalp iskelet vs bunları soluyo her defasında
Yalcnnaysgll Ayaz_Aybars_mom kontrolde sor canım doktoruna detaylıyı neden istemediniz diye benim doktorum söyledi ben öneriyorum tabi sana kalmış dedi 2. Gebeliğim kızımdada yaptırdım bundada yaptırıcam
iki_minik_annesi Yalcnnaysgll 23+6 haftaligiz cinsiyetimiz erkek renki ultrasonumuz hic olmadi 25 inde seker yuklememiz var 18 aylik bi oglum var