Mm2107 Merhaba birkaç gündür sonra muhabbeti dönüyor da arkadaşlar ile aramızda kimisi çok acıyor diyor kimi hissedilmiyor diyor. İlk doğumum olacak sezeryan olacak doğum yapmış anneler tecrübenizi paylaşır mısınız?
Deniz2961 Mm2107 Valla bnm bna uyustrmdn taktilar oyke aşırı acımadı rica edin uyustrduktan snra taksinlar hissetmzsn hem
Zehra9616 Mm2107 dogumda degil ama ameliyatimdan once takmislardi aci hissetmiyosun korkma cok ince bir isirik gibi dusun
SerpilEsra Mm2107 spinalde 2 dogumumdada ameliyat sirasinda uyusunca taktilar uyusukluk gecmedende ciksrttilar
bykarakan Mm2107 ben uyuştuktan sonra taksanız olur mu demiştim öyle taktılar çıkarırken da havasını alıyolar içindeki balon sönüyor acı yok yani yavaşca çekiyo hortumu
Mm2107 Deniz2961 öyle yapayım bende rica edeyim anestezi verdikten sonra yapsınlar korkum şu hemoroid rahatsızlığım var zaten ağrım var birde altta et parçası vardı onu uyuşturup alacaklardı fırsat olmadı aldırmaya ilişki esnasında bile canım çok yanıyordu sonda takılırken de acır mı diye düşünüp korkmaya başladım
Mm2107 Zehra9616 Teşekkür ederim 😊 rahatladım valla iki gündür çok büyük acı veriyor gibi bahsediyorlardı bende onu düşünmekten alamadım kendimi
Mm2107 bykarakan Çok teşekkür ederim ya rahatlattınız herkes birşey söylüyor zaten ilk doğum bilmiyorum korkuyorum stresim var yanımda olumsuz ne varsa konuşuyorlar kafaya takıyorum ister istemez
Merveee34 Mm2107 eğer Spinal olacaksa uyusturduktan sonra bağlanmasını iste bence . Ben 3.doğumda genel oldu uyanıkken bağladılar .Hiç hissetmedim 2 sn içinde oldu bitti . Ama bu doğumda beni çok zorladı
Mm2107 Merveee34 onu hiç konuşmadık sadece doktor alttan muayene esnasında canım çok acıdığı için bana normal doğum yapamazsın dedi sezeryan için gün verdi ama detayını konuşmadık
Nesibefirdevs Mm2107 bana da bu şekilde muayene edip çok huylandin sen normal olamazsın dedi inan şimdi sondayi ne zaman taktılar hatrlamaya çalışıyorum demekki farkında bile değildim acımıyor. İğne de acimiycak merak etmeyin
bykarakan Mm2107 başımızdan geçmediği için acaba bende de olur mu vs diye çok düşünüyoruz benimde ilk doğumumdu doğumdan cok sondada korkuyodum vallahi hatta daha kan için koltuğa oturdugumda söyledim hemşireye uyusunca olsa diye
Mm2107 Nesibefirdevs Bende alttan muayene çok izin vermeyince yapamazsın dedi canın çok acıyor dedi bende birgün öncesinde çok dua ettim hayırlı olan hangisi ise o olsun diye sezeryan dedi doktor demekki oymuş dedim çünkü 3 yıldır tedavi gördüğüm hemoroid rahatsızlığım da vardı hamilelik süresince kanama da oldu normal doğurursam daha da artar mı dşye de korkuyordum
Mm2107 bykarakan eğer uyuşturup yapıyorlarsa bende rica ederim zaten doğumdan önce yeterince pcr testi falan da olacağız bir de bunları düşünmek istemiyorum
duygu_ozgenc Mm2107 aciyor ama o sanci aninda o aci pek hissedilmiyo dogumdan sonra tuvalete girdiginde bi sizlama oluyo onun disinda korkma
Mm2107 duygu_ozgenc bugün doktota gideceğim bakalım ne diyecek doktor ona soracağım bakalım o ne diyecek