Bsrbsrrr Kızlar 7 haftalık hamileyim gün içinde sürekli bir mide bulantım var 🥺 sabah öğle akşam her daim ara ara kesilse de🥺 ne yemek yapsam yesem diye düşününce midem bulanıyor gözüm yemek görmek istemiyor biraz yiyebiliyorum, sizde durumlar nasıl ne yiyorsunuz nasıl birazda olsa azaltabiliyorsunuz 🥺 doktora haftaya gideceğim ozamana kadar ilaçta yok😰
Esmaonur Bsrbsrrr salatalık tuzlayıp yiyebilirsin canım bastırır. En büyük kurtarıcı kaşarlı tost oluyor genelde onu da tavsiye ederim, hem kokusuz olduğu için mide bulandırıcı da olmuyor
Zeynepp-krd Bsrbsrrr ekşi elma , ayran , sade soda , ayva , yoğurt bunları tükettim azaltıyor ama tabiki etkisi uzun sürmüyor. Gece uyumadan prilam içiyorum tutuyor beni . Doktorundan isteyebilirsin
Buseozdemir Bsrbsrrr 19+4 um hala daha mide bulantilarim devam ediyor. Dogru duzgun hicbisey yiyemiyorum yedigim zamanda hep kusma cikarma istegi geliyor
Bsrbsrrr Haftaya salıya kadar bi şekilde bunlarla idare edicem, beyaz leblebi bana biraz iyi geldi sürekli onu yersem tiksinirim diye korkuyorum😰
Zeynepp-krd Bsrbsrrr hatta doktorum cok zorlanırsan iki tane iç dedi , iki tane içtiğim günlerde oldu .. bana ekşimsi şeyler iyi geldi ..
Zeynepp-krd Bsrbsrrr ☺️ Rapor al bence çok kötüysen ben öyle yaptım yoğun olduğu zamanlar rapor aldım
Bsrbsrrr Zeynepp-krd evde olunca daha çok kötü oluyorum daral geliyo en azından böyle kafam baska yerle mesgul oluyorum😁