melissannesi Narın Tam mevsimiyken tüketiyorum, Geçen komşumla sohbet ederken doğumu tetikliyor vs gibi sohbet oldu. Araştırdım gayet say say bitmez vitamini yazıyor. Sizce fikri olan varmı🤨😌
cgnduru melissannesi hiç duymadım ama sanmıyorum herkes bir şey diyor hiçbir yenmesin o zaman hamilelikte 😀
Clementinee melissannesi 🤷🏻♀️ Neden zararlı olsun zararlı olsa doktor uyarırdı herşey kararında iyidir afiyet bal şifa olsun 🤍
Merveelisa melissannesi herkes nar a düşman 🤣 bu da batıl inanç olmuş resmen herkes zararlı saniyo hiçbir zararı yok vitamin deposu nar sigaraya bu kadar zararlı demiyorlar takmislar nar a 😊
Calisananne25 melissannesi ilk aylarda doktorum nar ve nar ekşisini yasaklamıştı. 31+6yım hala hiç tüketmedim. Bir daha da sormadım doktora.
Dicle63 melissannesi ben son 1 aydır okadr çok yedimki. Şuan 38 haftalığım daha açılmam bile yok. Ne zararı olack bol bol ye faydası var 👍🏻
dakpinar- Calisananne25 doktoruma ben de sormadan yiyorum ya yarın kontrolüm var sorayım bari korktum 🥰
Burcinmert melissannesi daha dün akşam bir bardak nar suyu içtim haftada 1 2 kez yemekten birşey olmaz vitamin sonuçta oda 😋
bebeklibirisi melissannesi doktorum ben sormadan nar yemekle de birşey olmaz diye gülerek belirtmişti ne kadar kulaktan duyma şeyler var ya 🤫
iremcannn1907 melissannesi hamileliğimin başından beri yiyorum, 8. Ayımdayım ☺️ Sonuç olarak doğumu tetiklemedi yani 😂
Duruliyaninannesi melissannesi hayir canım kan sulandırıcı etkisi oldugu icin zararlı diye konusuluyor ama doktoruma sordum gunde 1 tane nar yada 1 bardak nar suyunun zarari degil cok fazla faydasi olduğunu söyledi
_handenurrr melissannesi meyvenin hiç bir zararı olmaz csnm çilek yeme çilli olur şeftali yeme tüylü olur gibi bişey sanırım buda