minikkuzuannesi Kızlarr merhaba 5+3 haftalık hamileyim 3 gün önce keseyi gördük haftaya yeniden gideceğiz kese oluşmadan kasık ağrılarım oluyordu artık yok 2 gündür hiç bir ağrı hissetmiyorum ağrı olması şart mı olmayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı aranızda
Esragkce minikkuzuannesi bende şu an 5 haftalık hamileyim canım ama öyle kasık ağrılarım falan cok yok arada bi sadece göğüslerim çok acıyo
Mutluanne19 minikkuzuannesi Canim bende 5+3 haftaligim ilk başlarda çok kasık ağrım vardı ama şimdi benimde yok sanırım rahime yerlesene kadar kasik ağrısı oluyor bu arada ben doktora 10 Kasım’da gidicegim kese gözükür demi
Asli0611 minikkuzuannesi canım benimde 5+2 bende 2 gündür ağrı hissetmiyorum ama geçtiğimiz hafta baya yoğundu ağrım sanırım kese oluşma süreciydi
minikkuzuannesi Mutluanne19 benim tam 5+0 da gördüm değerim o gün 4436 çıktı tek kese göründü haftaya gel bebeğe bakalım dedi ben biraz daha bekleyip kalp atışını da duymak için 1 hafta geç gitmeyi düşünüyorum
Ays0 Her vücut, her hamilelik farklıdır. Ağrı olması da, olmaması da çok normal. Doktorunuz kesenin vs sağlıklı olduğunu söylediyse hiç endişe etmeyin. Hamilelikte bir gün diğer günü tutmaz
Mutluanne19 minikkuzuannesi İKi gün önce beta değerim 5490 di sağlık ocağındaki doktor randevu alıp kadın doğuma git keseyi görürsün dedi belki kalp atışını duyarsın dedi inşallah daha 6 gün var randevuma zaman geçmiyor sanki 😁😁😁😁
Mutluanne19 minikkuzuannesi ve bu değerime baktirdigim gün adetim bir gün gecikmisti o yüzden erken döllenme de olabilir demi
minikkuzuannesi Mutluanne19 değeriniz gayet güzel maşallah bakalım inşallah hem bebeği hem kalp atışını birlikte görürsünüz 🙂