Ozgeliko Adet, veya gebelik belirtileriniz ne durumda kizlar.? Test yapan oldu mu hiç? Ben dayanamayıp 9.gunde yapmıştım negatif sonuç gördüm,bugün 12.gün kaset test ile baktım yine yok 😔
Umutduru Ozgeliko ben de 5 kasımı bekliyorum.Pazartesi günü test yaptim ve negatif çıktı.Çok stres yaptiğım için eşime soz verdim adet günume kadar test yapmayacağım diye yani cumaya kadar bekeleyeceğim.Belirtilerim var tabi ama her belirti de gebelik olucak anlamina gelmiyor.Rabbim gönlümuze gore versin🙏🏻
Asli0611 Adet olmam gereken günden 3 gün önce test yaptım negatifti. Adet olmam gereken gün yaptım yine negatifti yoktur sandım artık yapmadım daha adet olmayı bekledim. 5. Gecikme gününde kardeşimin zoru ile yaptım çok silik 2. Çizgiyi gördüm. Bende geçen ay 8 gün erkenden yapmışım ama beklemek gerekiyormuş baksana 5. Gecikme gününde anca silik bi şekilde çıktı testte
Ozgeliko Asli0611 Allah sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin,bizleri de dualarınızda eksik etmezseniz sevinirim🍃🙏
Ozgeliko Beyzoss45 Adet olmadığımız sürece umut var demektir,bende üzülüyorum ama sonra kendimi bu şekilde teselli ediyorum 😔
Asli0611 Ozgeliko en iyi ben anlarım isteğinizi benimki de 3. Ayda tuttu asla umudunuzu kaybetmeyin dualarımda ilk bebek isteyenler var ❤️
Ozgeliko Asli0611 benim de bu 3.ayım olucak inşallah bende pozitifi görürüm sizin gibi 💜 Allah razı olsun 🙏
Ozgeliko Umutduru amin inşallah 🙏 elimizde değil stres yapmamak maalesef.. umarım adet olmaz ve pozitifi görürsünüz hayırlısı ve sağlıkla 🙏 haberiinizi bekliyorum💜
Ozgeliko 3 gün kala tekrar kaset test yaptım,ve yine negatif gördüm.. Ptesiye kadar artık test yapmicam 😔 büyük ihtimal pozitifi de göremicem..