Onurbunur Kızlar midemden boğazıma asit çıkıyor sanırım acayip kötü durumdayım ne iyi gelir ne önerirsiniz
saykoogg Onurbunur ay lütfen banada öneri yapın bütün gün midem ağzımda geziyorum sanki midemde ateş yanıyomuş gibi bi acı var çok kötü gaviscon içiyorum su gibi ama bi türlü geçmiyor nasıl hafifliycek bu mide yanması uykular bilr haram oldu
bbbusra_tasss Onurbunur Kesinlikle tek geçiren şey soğuk süt 🙂 bende sizin gibiydim eğer ki ilaç kullanırım diyorsanız da rennie duo diye bir şurup var eczaneden alıp kullandım anında kesiyor miğde yanmasını🙏
Arensmom_ Onurbunur bende 2 haftadır aynı durumdaydım su dahi içemiyordum. Doktorumla görüştüm. Oda rennie duo şurup verdi onu kullanıyorum. Bin şükür hayattan yime tat almaya başladım 😃 öldürmüştü beni resmen
Onurbunur bbbusra_tasss ilaç kullanmaktan helak oldum ya bulantı ilacı demir vitamin d o bu şu yutamaz hale geldim sütü deneyeceğim ☺️
Arensmom_ Onurbunur bende öyle düşünüyordum. Doktorumun önerisiyle ilacı alıp bir kaşık içtim ve bittii. Bu kadar iyi geleceğini bilseydim en başında alırdım dedim hatta
Onurbunur -Papatya33 aynen akşam başlıyor soda içtim üstüne az yağlı az tuzlu mısır patlattım iyi geldi
-Papatya33 Onurbunur bana da havuc yememi söylediler onunda faydası oluyormus. Tabi dişte sorun olunca sert seyler yiyemiyorum yapamadım onu. Sadece gece ilaç kullanıyorum oda kalkıp ilacı tekrar alıyorum ara ara
Naz96 Maden suyu içmeye başladığımdan beri hiç olmadı bende…mandalina domates baharatlı yağlı çok tüketme tüketirsen maden suyu iç