Aysebln Anne yani için park yatak odasındaki büyüyen beşik tüm parçaları çıkarınca evlenene kadar yatar ☺️ bir de tine love ve baby nest aldım
Cerenayyildiz Siriuss ben anne yani besik joie aldim e bebek birde oda yaptım onu montesorri sistem yaptim uzun süre kullanabilir
mom8327 Siriuss biz park beşik tercih ettik görüntü olarak karyola kadar cafcaflı değil elbette ama bana işlevselliği daha önemli geliyor. Yatak odam da dar ayrıca kaldırmam gerektiğinde çanta kadar olması benim için önemliydi 😄 anne yanı olabiliyor https://ty.gl/ygnld19vhf
greybrde alparslanannesii1661 bende bunun grisini çok istedim trendyoldan alıcaktık eşim istemedi gözümüzle görelim dedi merkezden bebek mağazalarının çoğunda vardı hiç bir mağaza görevlisi önermedi uzun süreli sağlam bir ürün değil ve malzemesi kaliteli değil uygun fiyatlı isteyenler için bulundurmak için getirtiyoz tavsiye etmiyoz dediler çok küçüktü ve kıymık batıyordu her bebekte yeni beşik alıcak durumda olmadığım için iyiki almamışım dedim umarım siz memnun kalırsınız
alparslanannesii1661 greybrde cok teşekkür ederim yorumunuz için insallah kullanmak nasip olur da yazarım buraya memnun kalip kalmadigimi bende cok arastirdim clk memnuniyet mesaji okudum oyle karar verdim açıkçası ama biraz da sans isi mobilya deneyip görürüz inşallah 😍🌼
lunam Ben meltem smart beşik düşünüyorum henüz almadım ama. Park yataklar daha kullanışlı görünüyor ama nedense bana hijyenik gelmiyor. En nihayetinde kumaş, sadece silmekle temizlenmez gibi. O yüzden ahşap daha sağlıklı diye düşünüyorum.