Arzu-Anne Merhaba hanımlar 🙋♀️ Sizden yardım istiyorum tayt almak istiyorum ama karar verip alamıyorum içinizde alan aldığından memnun kalan varsa nerden aldığıyla ilgili bilgi verebilir mi. Artık ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım hiçbir kıyafetim olmuyor 😔 Şimdiden teşekkür ederim
Mrv1007 Arzu-Anne pentinin taytını aldım çok esnek cok rahat ama ben daha 20+1’deyim, karnım cok cıkmadığı için s bedeni bile baya büyük geldi bana, o yüzden biraz daha bekliycem giyebilmek için 😊 ama kuması falan inanılmaz rahattı
SgeceC Arzu-Anne trendyolda mağazanın adı akdağ outdoor-seamless dikişsiz hamile tayt cok cok memnunum yumuşacık iç göstermiyor kesinlike tavsiye ediyorum.
Elifgoktug1 Aysegul9371 ben daha 1 ay olmadı aldım yeşil renk aldım bu sefer 🙄 foto atamıyorum atabilsem gosterirdim
Elifgoktug1 Aysegul9371 lcw uygulamasını indirip arama motoruna Hamile taytı yazın öyle de çıkıyor baktım simdi
Esmakorkmaz Arzu-Anne ben internetten alamadım güvenip. Denemek istedim önce o nedenle lc waikikiden aldım başka mağazada bulamadım. Çok esnek bi kumaşı var ve belide ayarlamalı şekilde asla normal tayt gibi sıkmıyo adeta içlik😅😅
[silindi] Arzu-Anne lcw 69,99 a aldım, siyah, yan dikişlerinde deri biye var, aldığımdan beri dışarı çıkarken hemen onu giyiyorum boşuna hamile kotu almışım valla
Aysun1981 Arzu-Anne canım trendyol Baim markanın taytını aldım. İnanilmaz yumuşacık ve çok güzel. 2.yi siparis verdim ve fiyatı da uygun https://ty.gl/10ewlkng7f
Arzu-Anne Aysun1981 evet yorumlarıda iimiş ama stokları bitmiş 😭 tam kışlık güzel 👍 teşekkür ederim bilgi için
bastille ebebek’inki kesinlikle, pentiden aldığım çok sıkıydı ve sağlıksız buldum açıkçası. 33. haftadayım karnımı sarması çok iyi