Kızlar ne zamandır buraya kızımla doğum hikayemi yazmak için beklemiştim ama bazılarınız postlarımdan bilir kaynanamın doğum sonrası yanımda kalıp bana yaptıklarından dolayı hikayemi yazmaya vakit bulamamıştım 🥺 neyse kötü günleri unuttum şükürler olsun sıra geldi doğum hikayemi yazmaya 🥰 normalde doğumum 20 ekime denk geliyordu ama 30 haftamda yüksek tansiyondan dolayı ilaca başlamıştım. Doktorum 37. Haftada bebişi bu tansiyondan dolayı sezaryenle alırız diyordu. Bende en başından beri normal doğumu o kadar çok istiyordum ki ilk gebeliğim olmasına rağmen bana daha kolay ve sağlıklı geliyordu. 35+6 nın olduğu gün annemler bize gelmişti doğumdan konu açıldı keşke suyum gelse de kuzumu doğursam dedim ( kızlar duada mutlaka detay belirtin valla dua saatine denk gelirse yanlış yada eksik oluyor 😂) ertesi gün gece 36+1 de gece 2.5 felandı birden içimden birşeyler aktığını hissettim sık tuvalete gittiğim için dedim kesin altıma yaptım neyse üstümü değiştirdim tekrar yattım aynı şekilde yine birşey hissettim lavaboya gittiğimde kan gördüm hemen eşime koştum suyum geldi diye. Koşarak duşa girdim ama sancım hiç yoktu ( burada hep suyu gelince herkesin duşa girdiğini okudum bende hemen girdim ) saçlarımı kuruttum üstümü giydim bu süreçte eşim doktorumu aramış hastaneyi ayarlamış doğum başlangıcı hemen gelin demişler Bende günüm belirlendi diye çantayı pazartesi günü hazırlayayım demiştim kızımın çantası da hazır değildi hemen elime geçen kıyafeti çantaya teptim hemen hastaneye gittik çok mutluydum normal doğum yapacağım diye ama doktorum çatı muayenesi yaptı ve hiç açılman yok dedi ultrasonla baktı suyun bitmek üzere dedi bebeği strese sokamayız suni sancıyla sezaryene alacağız dedi sabah 9 da ameliyata alacağım seni dedi covid testim yapıldı nst bağlandı serum takıldı. Sabaha karşı 5 gibi eşim ailelerimizi aradı ama ziyaretçi yasağı olduğu için onlar yanıma gelemedi dışarıda beklediler beni 8:45 gibi beni aldılar ameliyathaneye indirmeye ben başladım hüngür hüngür ağlamaya ameliyathane kapısına kadar eşim beni yolcu etti sonrasında tek kalınca daha çok ağladım. (Ben ağladım diye eşimde hemen ailelerimizin yanına gidip ağlamış kıyamam ona da ya canım kocam benim 🥰) içeride beni öyle rahatlatan bi görevli vardı görevi neydi bilmiyorum ama epiduralim takılırken yaptırıldığında doğum sürecinde hiç yanlız bırakmadı elimi tuttu hep allah bin kere razı olsun. Bu arada epidural takılırken hiç hissetmedim hiç acı çekmedim sakin olduktan sonra emin olun çok rahat oluyorsunuz kızlar. Allah benim ameliyat ekibim gibi iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi. Tam 9u 7 geçe kızım doğdu teyzeleri o ağlama sesini duyduğumda dünyalar benim olmuştu hemşire hemen ağzını felan temizleyip bana gösterdi ultrasonda 2450 gram olan kızım 2070 gram doğdu çok minicikti prensesim ama rabbime şükürler olsun ki küveze felan alınmadı herşeyi sağlıklıydı. Aynı zamanda miyom ameliyatı da oldum dikişlerim felan tamamlandı ve 2 gün hastanede kaldım eve geldiğimde hemen ayağa kalktım her işimi kendim yaptım şükür ki. Kapıdan beni çıkardılar eşim gülerek karşıladı kızımızı gördüm giydirdiler yukarı çıkardılar hemen seninle de gideceğiz kızımıza kavuşacağız dedi. Beni yukarı çıkardılar hemşire geldi kızınızı getireceğim dedi prensesim bi geldi ki ne güzel mis kokulu küçücük bi prensesti kucağıma aldığımda dünyalar benim olmuştu allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın şimdi beşiğinde mışıl mışıl uyuyor benim güzel kızım. Bizim doğum hikayemizde böyle teyzeleri darısı doğumu bekleyenlere olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın 🥰🙏