ElifD93 VesileOztrk Çok teşekkür ederiz rabbim herkese sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah. 🤲🧿 İnstagramda sartemobilya diye bir sayfaya yaptırdık 3800 tl. Beşik 190 cm e kadar büyüyebiliyor.
cnmoglum_22 ElifD93 evet dediğim yer ben de çok beğendim ama fiyat çok pahalı gelmişti. Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah 🌺
cnmoglum_22 ElifD93 yaa bu modeli biliyorum büyüyo demi baya instagramda bir sayfada görmüştüm sadece beşiğe 4000 falan demişlerdi sizinki de ondan mı
ElifD93 cnmoglum_22 Evet canım o beşikten bende çok kararsız kalmıştım ama en son almaya karar kıldık. Amin hepimiz sağlıklı huzurlu günlerde bebişkolarımızla kullanalım inşallah aldıklarımızı 🤗💐🧿🤎🤲
[silindi] VesileOztrk sizinkinden olsun isterdim ama onlar pahalıydı, ona en yakın bu vardı uygun ☺️ olsun buda hoşuma gitti teşekkür ederiz sizde sağlıcakla kullanın 🥰
VesileOztrk bebisinannesi16 Yan örgü korumayi instagramdan « buubiiconcept » sayfasindan yaptirdim, cibinligi de « bonibum » sayfasindan 💕
telaslianneee ElifD93 merhaba çok güzel, sağlıkla kullanın inşallah 💕 nevresim takımını nerden aldınız acaba?
telaslianneee Sedaince merhaba çok güzel, sağlıkla kullanın inşallah 💕 nevresim takımını nerden aldınız acaba?
Sedaince telaslianneee nevresim değil canım isimli hastane çıkışının içinde ki penye battaniye fotoğraf çekmek için serdim
ElifD93 Bitakimmutluluk56 Merhaba beşik 90×128 ölçüsünde büyüyebilen beşik 190 cm e kadar büyüyebiliyor. Internetten yaptırdık 😊