Elifinannesii_ Kızlar arama butonu kalktığı için arama yapamıyorum. Ben 31 haftalık hamileyim. Normalde aşımı çoktan olurdum ama bebeğime bir zararının olmasından korkmuştum ama olmaya karar verdim. Biontech olacağım. Sizlerde bi yan etkisi oldu mu ?
harikaanne Elifinannesii_ 29 haftalığım yaklaşık 2 ay önce 2.dozumu oldum hiçbir sıkıntı yok beklemeyin hemen yapın 👍🏻
Merve_boylu Elifinannesii_ 18. Haftalıkken 1. Doz oldum kol ağrısı dışında yan etki olmadı 28. Haftadayım 2. Dozumu olacağım bende
Selver07 Elifinannesii_ bende 33. Haftadayım az kaldı diye olmuyordum ama bugün ilk dozu oldum doktorum çok zorluyor bu işin şakası yok diyor mecburen biontech oldum sabah 11 de suan az ağrı var kolumda inşallah böyle atlatırım
dygacng Merhaba hanımlar bende 13 haftalık hamileyim doktorumun sakınca yok demesiyle bugün biontech asımı oldum ilk doz çok şükür şimdilik bi agrı ateş vs yan etki yok
Asyaveannesi36 Elifinannesii_ 30 haftamdayım 24 ve 27.hafta da iki dozunu da oldum biontech kol ağrısından başka bir yan etki olmadı akşamına hareketlerini de hissettim 3 doktorla görüştüm delta varyantı inanılmaz arttı İçin olmanı tavsiye ediyorum dedi