gokces4141 Merhaba kızlar gebelikte enfeksiyon geçirenleriniz oldu mu? Kan tahlilinde enfeksiyon çıktı dedi doktor bu konuda düşünceleriniz neler?
vbckmk gokces4141 ben 1 haftadır bununla uğraşıyorum crp değerim 20 lerde idi şimdi 80 lere çıkmış corona ile aynı belirtileri var öksürük ateş nefes darlığı falan ben çok çekiyorum umarım siz benim kadar olmazsınız güzel şeyler söylemek isterdim ama böyle işte
Ozlm007 gokces4141 ya bende böyle bi konuşma arıyordum iki gündür sağ kasığımda ağrı sızı batma var bacağıma kadar iniyor kemik ağrısı oluyo kasığımda da aynı şekilde ve akıntım arttı 16+6 haftalık hamileyim arkadaşım enfeksiyon vardır diyor ama iki gün sürer mi bi ağrı 😣
gokces4141 vbckmk yaaa 😢geçmiş olsun size de doktora gittiniz mi ilaç verdi mi idrarda yanma koku vs. gibi problemleriniz oluyor mu
gokces4141 Ozlm007 çok geçmiş olsun en yakın zamanda sağlık ocağına gidip tahlil yaptırın ihmal etmeyin 🌸
vbckmk gokces4141 sağol Canım gittim tabiki göğüs doktoruna bir sürü ilaç hava öksürük şurubu falan verildi
Beyzabzr Bende aynı şekilde 12 haftalık gebeyim sol tarafımda batma bıçak sızısı gibi bişey var akıntım en başından beri vardı normal midir kontrole daha 1 haftam var
seddkilic05 Beyzabzr bazen belirti vermiyormuş benim öyle oldu hiçbir belirtim yokken öğrendim ihmal etmeyin derim