Sbdbdbsh Kızlar 1 hafta önce doğum yaptım bebeğim gece 3 4 defa uyanıyor zor uyutuyirum sizde durumlar nasıl?
Lulemom Sbdbdbsh o uyanmasa da senin uyandırıp 2 saate bir emzirmen lazım. Doktorun artık uyandırma diyene kadar,
alparslanannesii1661 Sbdbdbsh 1 veya 2 saatte bir uyanip emzirmenix lazim sarılık riskine karşı onun uyanmasini beklemeyin
Ayseee4238 Sbdbdbsh çok normal kendi uuanmasa bile senin 2saate bı uyandırıp beslemen lazım sarılık olma olasılığı yüksek oluyor ilk haftalarda
Sehnur Sbdbdbsh 11 günlük olduk geceleri yarım saatte bir uyanıyor bazen uyanmıyor ben 2 saatte bir uyandırıyorum ama baya zorlanıyoruz son iki gündür gece uyumuyor 😪
Sbdbdbsh alparslanannesii1661 emizyorum da canım ne bileyim daha yeniyim bilmiyorum pek teşekkür ederim ❤️
alparslanannesii1661 Sbdbdbsh olsun bende tecrübeli değilim dikkat etmis olursun artık sürekli emzir hem sütun de fazlalasir
Sehnur Sbdbdbsh ya bide benim lousa sendromum da var eşimle zaman geçiremiyorum diye depresyona girdim sürekli bebekle ilgileniyorum akşamları da eşim bi saat onla ilgileniyor sonra yatıp uyuyor hayatımız çok monoton oldu ya
Sbdbdbsh Sehnur Deme öyle canım benimde öyle bebisle uğrasmakla fırsat bulamıyorum gece tek kalkıp bakıyorum o da uyanık olduğunda yardımcı oluyor zaten gündüz çok yoruluyor bebiş büyüsün daha güzel olucak üzme kendini