Aysegull00 NurKaradmn şimdi mor ve kırmızı renkte oluyo sonra yavaş yavaş beyazlasiyor rengi pembeyken müdahele edilirse azalma incelme ihtimali var
Cekuli NurKaradmn çatlak demek deri yırtılmış demek ve malesef geri dönüşü yok hemen müdahale ile çok az bi görünümde azalma olabiliyor 😔
xkyerva Aysegull00 yeni yeni kırmızı çizgiler olmaya başladı önlemek için ne yapmak grrek peki bi bilgin var mı acaba
Bulutbebek xkyerva aynı dertteyiz bende 7 aya kadar bişey yoktu şimdi oldu geçen farkettim daha kırmızı kırmızı
Aysegull00 Cansum1 ben bio oil ve vazelin kullanıyorum son zamanlarda çok ağrım olduğu için ara verdim çatladı ama devam ederken ıyi geliyordu lierac öneriyorlar onu kullan
DuyguAlalm 9.ayıma giriyorum ben şu an çatlağım hiç olmadı, acaba son ayda olur mu? Bilen var mı? Ben hamileliğimin neredeyse başından beri bio-oil çatlak için yağ kullanıyorum.
esraserin DuyguAlalm kuzenimin son on gün çatlamış nazardan dedi😕 kimseye bahsetmeyin ve göstermeyin nazar değiyor gerçekten
icll DuyguAlalm 40+5te dogum yaptım. ufak 2 tane catlagim vardı. Son 2 hafta da catlamadik yerim kalmadi ne yazik ki
DuyguAlalm esraserin Doğru söylüyorsunuz olabilir. Kimseye söylemedim, burda yazdım ilk kez merak ediyorum, hala olur mu diye korkuyorum. Geçmişte çok kortizon kullanmaktan belimin her iki yanında var ve çok kötü duruyo 🙁