Dilanser Arkadaşlar ben ikizlere hamileyim ve 20. Hafamdayim benim cajina ağzinda şişlik olmuş lavaboya gidince fak ediliyor neden oluyor acaba ben çok korktum bu gün farketim arada acı oluyor nedenini bilmiyorum 😣
Tugceliko19-19 Dilanser valla bildiğim kadarıyla son haftalarda olur derler vajinada şişlik ama belki başka bi şeydir senin
mor_menekse1 Dilanser bnde 20. haftadayım ikizlere gebeyim Allah nasip ederse 😊 şişlik var böyle yumurta gibi içten elleyince fark ettim bnde seninki yara falan mi yada et parçası
Dilanser Angelim ağrı var ara da lavabayo gidince farketim çok korktum ilk gebeliğimde böyle birşey olmamişti
Angelim Dilanser bende ikinci gebeligimde yaşadım aldirdim büyük kıstı ama oturamadim hep ateslendim çok kötüydum bebeğe bişey olmaz dediler alındı biseyde olmadı
nurkse Dilanser hiç sormadım doktora son haftalardayım şimdi daha da fazlalaştı ağrı kaşıntı felan yoksa sorun olmaz diye biliyorum bende
Karacaaa mor_menekse1 gozun aydn olsun canm dogum yapmissin ins tez zamnda sag salim yavrularini da kucağina alorsin bu yazini gordumde bende sarkmadn supeleniyorum sarkmami normalde yumurta gibi sislik olduysa sarkma diyolr bu durum dogumdn sonra duzel dimi yoksa iylestimi cevap verirsen sevinirim🙏