Mervesmsek22 Kızlar peritanolojiden yarına randevu açıldı dün doktora gittiğimde de en yakın bulduğun gün git dedi ama gebe takibi defterinde 20 ve 22 haftaları arası yazıyor gitsem bakarlar mı?
Seacm Mervesmsek22 Merhaba detaylı usg veya renkli doppleri gebelerde 18. Hafta ile 22 haftalar arasında çok rahatlıkla yapılabilir.🧡
Mayacm Mervesmsek22 devlet hastanesı sanırım dedıgınız onla ılgılı bılgım yok ama bence cok erken bunun ıcın en uygun tarıh 21.hafta dıyor tum doktorlar yanı eger zor alıyosanız bılemem ama bence erken oluyo 😔
Acemi_anne61 Mervesmsek22 randevu alabiliyorsanız biraz daha ileriye almanızı tavsiye ederim ama bakıyolar bu haftada da
Kamusbuglem Mervesmsek22 bana doktorum 22 haftada git dedi ben 18 haftalığım ilk kızımda da 22 haftadada gittim inanki cok sey fark ediyor bu haftalarda renkli ultrosona girdim 22 hafta gibi değil
Esra_mustafa Mervesmsek22 perinatoloji bölümü ayrıntılı ultrason yapmıyo ben randevu almıştım ama bakmadılar riskli gebeliklere bakıyo perinatoloji bölümü devlet hastanesinde ayrıntılı ultrason(doppler ) bölümüne randevu almak çok zor