Annenaz Damlae 24.haftamda 25 mm çıktı . Lavabo harici kalkma dedi. Sabah akşam progestan fitil ve haftalık iğne oluyorum. Size ne dedi?
miraybilir Damlae Biraz kısa canım yine istirahat halinde ol çok yorma kendini doktorun bilgilendirme yaptı mı
Damlae nevarneyokk bugün gittim kasılmam var diye nst de sancı çıkmadı ama çok çatı ağrım var 28 mm iyi ağır iş yapma dedi iki hafta sonra gel tekrar ölçelim dedi Progestan ve prolutan depot kullanıyorum zaten ama bilemedim
Damlae Annenaz bende haftalık iğne oluyorum sabah akşam vajinal progestan kullanıyorum ama iyi dedi ağır iş yapma dedi bir oğlum var okula götürüp getiriyorum oda erken doğumdu Buda erken doğarsa diye korkuyorum
Damlae miraybilir 28mm için iyi dedi ağır iş yapma bol su iç dedi ama yat demedi ilk gebeliğimde 25 ten sonra yatmıştım 35 te doğdu
nevarneyokk Damlae Zaten kullanıyormuşsunuz serklaja gerek duymamış siz yinede ağır iş yapmayın çok ayakta durmayın bence
Annenaz Damlae benim yarın kontrolüm var inş biraz düzelmiştir . Yatmaktan yoruldum artık. Bana hiç iş yapma dedi ama aramızda pek bi fark yok. Bilemedim. İnşallah zamanında gelirler 🙏