Eminearz Klasik başlayacagım burada dogum hikayeleri okumaya bende bayılıyordum ve merak ediyordum nasıl olur ne olcak diye ve sıra benim hikayemde 🤦🏼♀️ 34 haftamdan beri sancısı nts de cıkan acılması olmayan doktorunun erken bekliyoruz diye serum dayadıgı bir gebeydim ilk gebeligimdi böyle böyle 39 haftaya geldim ntsde sancı var ben hiçbirsey hissetmiyorum acılma sabit 1cm ilerisi yok her gidişte yatış diyorlar ben kaçıyordum evime geliyordum butun işlerimi hazırlıklarımı bitirdim 39+2 yim ve karar verdim actım dualarımı ettim meryem otunu suya ısladım içtim yemegimi yedim eşime hadi bi gidelim dedim ve ben hastaneye gittigimde acılma 5 haftadır bir cmdi ya 2 cm olmuş ntsye girdim cıktım tekrar baktılar Olmuşmu 4 cm cıktım eve geldim duş aldım 2 saat yürüdüm hastaneye gittim 5 cm olmuş suyumda orda patladımı beni sancı odasına aldılar ıkın dediler o ara acıyı dorugunda hissettim cunku hz meryemin bile dogum sancısından agzından cıkan keşke ölseydim unutulup gitseydim diye sitemi varken ben kimimki sıfır agrısız dogum yapayım tabi 4 saat sancı odasında durdum cunku ıkınmayı beceremedim uzun uzun ıkınmalıymışım ilk dogum böyle acılma böyle ilerleme çok iyiymiş neyse 4 saatin sonunda dogum haneye catala aldılar iki kere ıkındım ve sıcak birşey hissettim kızımı duydum ve ne yorgunluk ne acı ne birsey kaldı oldum yeniden dogan biri dunyada en güzel duygu darısı sizlere inşllah 🙏🏻 10 dakika sürdü catalda dogumum 39+3 dogumluyuz