Elifinannesii_ Anneler şuan 31 haftalığız. Haftaya kontrolüm var. Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum 🌸
Mervexxx Elifinannesii_ 32 de gittiğimde kafa aşağıda ayaklar yukarıda demişti 35+2 de gittim dün kanala girmeye başlamış dedi 😌
Yenianneadayi2208 Elifinannesii_ 25. Haftadan bu yana baş gelişli 34 haftalık olduk bu arada 😊 hatta kanala bile girmiş bizim oğlan
2-prensesannesiii Elifinannesii_ 25. Haftada baş geliş demişti doktorum haftaya gidicem bakalm hala aynı mi
Syda01 Elifinannesii_ 30+6 haftaligiz gecen hafta gittiğimde basinin asagida doğum pozisyonuna uygun oldugunu soyledi doktorumuz 33. Haftada tekrar kontrole gidecez bakalim nasil oglusum
rgk Elifinannesii_ 33 deyim, ne gelen var ne giden, ne dönen 😂 cumartesi 34de gideceğim tekrar bakalım ne olacak
ctndg 33 haftamda doktor bebeğin kafayı rahime dayamış demişti 🙄 şuan 35+1 inşallah en az 3 hafta daha bekler 🤲
edasahbazsahin 38+2 de gittiğimde baş aşağı dönmüştü öncesinde hep makat pozisyonundaydı hatta kanala bile girmişti😊🐣 şu an 39+6 ama hala gelmedi minişim
Elifinannesii_ edasahbazsahin saglıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸 bizim haftaya kontrolümüz bakalım minnoş ne alemde 😇
Didemmmmm Elifinannesii_ ben 33+6 da gittim doktorum doğum pozisyonu almış dedi🙏🏻🧿💙 zaten bende ondan 1 hafta önce kasıklarıma baskı hissetmeye midemin altında kolunu bacağını görmeye başlamıştım 🙏🏻💙🧿
Elifinannesii_ Didemmmmm bende baya kasıklarımda hissediyorum haftaya kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek 🙈