Sbldgn Kızlar 5.6 ölçüldü 22 haftada böyle olup sıkıntısız doğum yapan varmı ikili test yaptırmamıştım detaylıda çıktı hafif bağırsakta parlaklık çıktı birde ense ölçümü normal diğer herşeyi
Mrv1007 Sbldgn detaylıyı perinatolog mu yaptı? Benim doktorum tek başına parlaklık vs. Bulgular tanı için yeterli değil, mutlaka en az üç tane bulgunun birlikte görülmesi lazım demişti, inşallah sorun yoktur 🙏🏼
Mom59 Sbldgn Bende de tek bulgu bağırsak parlaklığı vardı hafif demişti 1 ay sonra kaybolmuş tek başına bir sorun değil bence ama diğer konu hakkında bilgim yok benimde femur kısalığı var diyor doktor bacak için Parlaklık için nasıl bir test istedi acaba ?
Sbldgn Mrv1007 evet perinatolog yaptı sınırda dedi biz sınırın üstünde 6 ve üstü ölçmek isteriz dedi bi kaç kez daha ölçtü 5.9 çıktı bi kezde bağırsaktaki parlaklık için de hafif dedi belki enfeksiyondan olabilir falan dedi onun için test istedi ama içim rahat etmedi yinede ailemizdede yok bu tür hastalıklar ama bilemiyorum
HilLllyyy 18de 4.8olctu doktor kısa.dedi netten araştırdım sadece kisalikla down sendromj diyemeyiz dedi başka doktorlarda inşallah sağlıklı kucağımıza alırız
HilLllyyy Sbldgn birkaç doktora sor yani 20haftaya kadar 4.8sikinti değilmiş herkes brisey diyor en iyisi dua etmek